G-SHOCK MRGG2000: igazi innovációs csoda, ami még elegáns is!

Egy biztos, sokakat levesz majd a lábáról!

A G-HSHOCK egy olyan órakülönlegességet alkotott, ami rendkívüli mértékben felhívta magára a figyelmet. Már ha csak a külsőt is megnézzük, eszméletlenül megkapó látvány fogad minket, de ez még nem minden.

Az órát a kézen tartó csuklószíj különleges gyantaanyagból van, ami ráadásul követi a tradicionális és manapság igen népszerű és modern bishamon kikko japán motívumokat.

Ez egy hatszögletű mintázat, hármas csoportba foglalva, ami egy végtelen eleganciát kölcsönöz a csuklószíjnak, és határozott keretbe foglalja az órát magát is. A mintázat további érdekessége az, hogy ezt évszázadokon át pajzsokon is ábrázolták, mivel a legenda szerint a japán harcosoknak erőt adott a csatában.

A rozsdamentes acélváz éjfekete keretje a szintén fekete számlap, és a fehéren csillogó számok és óramutatók kellemes egyveleget alkotnak.

Különleges technológia is helyet kapott az órában, az úgynevezett "L-R- Delta Rock", amit a Casio fejlesztett ki a NejiLaw nevű céggel, ami kifejezetten olyan csavarokra szakosodott, melyek soha nem vesznek el.

Olyan különleges, aranyozott színben pompázó csavarok vannak az órában, amik jól láthatók, nagyobb méretük ellenére sem fognak kiesni soha, semmilyen körülmények között a külső behatások vagy a vibráció hatására.

Az óra hátlapja szénacél anyagból épül fel, mely még inkább ellenállóvá teszi ezt az óraremeket.

De mit is tud ez az óra belül?

Nos, könnyen be lehet állítani a világórát, Bluetooth technológia is helyet kapott benne, és képes a GPS rendszerrel kommunikálni a műholdak jeleit felhasználva.

Ez még nem minden. Az óra napenergiával képes feltöltődni, az aktuális töltöttségi állapotot pedig az órához járó alkalmazásban ellenőrizhető.

300 nagyváros idejéhez igazíthatjuk az óránkat, és egyszerre 2 időzónát is beállíthatunk.

A legapróbb karcolásoknak ellenálló zafírüveg pedig olyan felülettel van bevonva, ami megakadályozza a zavaró visszatükröződéseket, így az óra miden körülmények között jól olvasható.

Emellett 200 méteres mélységig vízálló is, valamint rendelkezik visszaszámláló és ébresztő funkcióval.

Egy ezerarcú, sokat tudó, és nagyon elegáns óra tehát ez, ami a gazdája nagy megelégedését fogja szolgálni!