Férfi karórák a jövőből? Nagyon különleges, páratlan szerkezetek


Az Urwerk olyan, mintha egy időutazó hozta volna a jövőből!

A működése is olyan, mint egy sci-fiben!

Ritkán találkozni ennyire érdekes órával, mint amilyen az UrWerk egyik órája.

Az óra ugyanis teljesen átalakítja azt az óralogikát, amit már megszokhattunk, mindent a feje tetejére állít.Az Urwerk óragyárban nem akárkik ülnek, akik alaposan felrázták ezzel az egész piacot. Az óra tényleg úgy néz ki, mintha egy időutazó vette volna le a csuklójáról.

Az egyik észbontó különlegessége, hogy itt nem a perc jut el az óráig, hanem az óra megy lassan végig a percek egytől 60-ig tartó skáláján.

Az óra svájci-német eredetű, ugyanis közös együttműködés keretében alkotta meg a két ország illetékes óragyára.

Felix Baumgartner és Martin Frei társalapítók 1997-ben alapították az óravállalkozást.

Már eleve ahogy jár az óra, az valami zseniális.

Működéséről több videót is feltöltöttek már a Youtube-ra, hatalmas nézettséggel.Nem kevés dizájn, eredetiség, anyag, precízió, férfiasság és szakmai tudás olvasható ki az órából, látszik, hogy nagy gonddal foglalkoztak vele, és hogy megpróbáltak valami újatz mutatni.

Valamit, amit eddig még nem láttunk.

A modern, tényleg semmihez sem hasonlító látványvilág önmagáért beszél. A számlap speciális szerkezetként működik, és mutatja az eltelt időt.

Elsőre bár kaotikusnak tűnik, az ember nehezen igazodik el rajta, akiknek már van ilyenje, azt mondják, hogy hamar meg lehet szokni.

Gyakorlatilag ez várható is, hiszen újraalkották az óra fogalmát, és azt, ahogyan az időt leolvassuk róla.Az Urwerk modellje strapabíróak és emellett viszonylag megbízhatóak is, el is várjuk egy ilyen forradalmi megoldásnál, hogy minden olajozottan működjön.

Az óra természetesen mivel nagyon egyedi, ezért drága is, hiszen így ebben a formában még soha nem készült még csak hasonló sem.

Az átlagos modellek 16-20 millió forint áron vannak kínálva.