A Formex egy új csuklókényeztető megoldást mutatott be! Még komfortosabb órák jönnek!

Ez minden óra kedvelő kedvencei között ott lesz!

Annál is inkább, mert a Formex órák kifejezetten erősen gyúrnak a látványra. Stílusosan vannak megtervezve, remek színekkel operálnak, és nagytudású, nem utolsó sorban praktikusak és használatuk gyakorlatias.

Igazi komfortérzetet biztosítanak az ember csuklóján!

Ez pedig nagyon fontos, hisz az óracsodálók nagyon jól tudják, hogy egy rosszul megválasztott óra legalább olyan idegesítő és kellemetlen tud lenni, mint egy nem megfelelő cipő, vagy ing...

A Formex friss óratechnológiája remekre szabott élményt nyújt.

Az óraváz maga valamennyi ergonomikus szempontot figyelembe véve készült, nem véletlen, hogy azok, akik már hordták, azt mondták róla, hogy hihetetlenül kényelmes, mintha ott sem lenne a kezükön.

A Formex korábban is kiváló svájci órákat alkotott, de ezzel az új szabadalmi megoldással talán önmagukat is felülmúlták.

 

Egy különleges állítható megoldásnak köszönhetően a csuklószíjat a csukló vastagságának megfelelően könnyedén lehet igazítani. Sőt, úgy igazodik, ahogyan a csuklónk átmérője változik.

Kevesen tudják, de a hőmérséklet hatására ugyanis a bőr pórusain át milliméteres különbségek lehetnek napszaktól függően, azonban ez az óra végig észrevétlen és kényelmes marad.

Bármilyen csuklószíjat könnyedén integrálni lehet az órához, így nincs az az alkalom, amihez ne tudnánk felvenni.

Ráadásul az ergonomikus kialakításnak köszönhetően nem fog egy kicsit sem a csuklónkba vágni maga az óra sem.

Vagyis a reggeli futáshoz bőrből mívelt szíjat is használhatunk az órához, majd napközben pillanatok alatt lecserélhetjük a fémesen csillogó, elegáns acélszíjra, amikor az irodában vagyunk.

Tényleg nincs olyan momentum, amihez ne tudnánk vele alkalmazkodni!

Ezek a fő újítások tényleg elképesztően kényelmessé teszik ezeknek az óráknak a viselését.

Fémes hatású rozsdamentes acélvázban kap helyet az óra mechanikája, a készülék "lelke".

Sokan azt várják a technológia, elterjedésétől, hogy a Formex egyfajta komfort-forradalmat hoz majd be a luxus karórák piacára, és csábító alternatívájává válik akár az olyan legendáknak is, mint a Rolex, vagy a TAG Heuer.