Ez az 5 legbizarrabb Omega óra: nem szokványos darabok, el sem hinnénk, ha nem lenne rajtuk az óragyár védjegye

Elképesztő összeállítás: ettől kikerekedik majd a szemed. Az Omega, ahogy a világ még nem ismeri!

A remek és igen látványosra sikeredett videó az alábbi 5 szokatlan órát mutatja be:

Omega Speedmaster Moonwatch Anniversary

Egy igazán különleges, csupa ezüstös-fémes hatással rendelkező speciális Omega óra. Első ránézésre nem is gondolná az ember, hogy ez is egy Omega.

A tachymétert is "tartalmazó" számlap kerete izgalmas formában sorakoztatja fel a rajta felskálázott értékeket, a dombornyomott számlap pedig egyedi megoldást és élményt nyújt.

A mutatók bár mivel szintén ezüstösek, egybe olvadnak némileg a számlappal, de nem zavaróan.


Omega Seamaster Polaris Albertville Barcelona


Ez az óra olyan, mintha a jövőből érkezett volna hozzánk. Nem is annyira a formatervezése, hanem a mintázata, stílusa miatt vívja ki magának a tiszteletet. Az óra ezüstösen fehéres, és aranyszínű kombinációja ad egy eleganciát ennek a készüléknek.

A sötét számlapot fehére betűk és robusztus, kerek formákkal operáló mutatók dobják fel. Az óraszíj maszkulin hatást keltő szemes felépítésű, mégis ergonomikus és könnyed viselni.



Omega Racend Timer Specialities Museum

Ez egy igazi régi vágásúm óra, legalábbis küllemre. Az aranyozott óratok egy karcmentes zafírüveg mögé rejtett hófehér számlapot takar, rajta sötétkék mutatókkal

A mutatók egyedi formázást kaptak, akárcsak a számlapon megtalálható arab számok. Az egészet egy elegáns bőr óraszíj foglalja keretbe, aranyozott csattal.


Omega Seamaster Plongeur Professionnel 'PloProf'


Egy igazán robusztus óra, igaz nagy bumburnyák, de a jó értelemben. Főleg merüléshez használt búvárórának tervezték, azért ilyenek a méretei és a stílusa, felépítése. Ezáltal egyúttal nagyon strapabíró is.

Az óramutató narancssárga és a megszokottnál is vastagabb, akárcsak az óratok keretein feltüntetett számok, hogy a víz alatt is jól lehessen látni. Ez sem néz ki úgy, mint egy megosztott Omega óra, nem igaz?


Omega Speedmaster Moonwatch Alaska Project

Az Omega laska projektje talán a leginkább eltérő az összes közül. Ha megnézzük, a külalakja sem hasonlít az eddig megszokott, de még a bemutatott Omega órákhoz sem.

Olyan, mintha egy nagy, csuklóra tervezett iránytű lenne, vagy valamiféle jövőből idehozott eszköz, vagy vérnyomásmérő.

Kétségtelen, hogy van benne valami elegancia. A vörös keretbe foglalt óratok és a hófehér számlap jól passzol. Az óra ráadásul strapabíró, és limitált kiadású, tehát nem sok van belőle a világon.



OSZD MEG másokkal is!