Ilyen egy Lamborghini által inspirált órakülönlegesség, ami bírja az iramot

Amikor felbőg az óra a csuklódon!

Roger Dubuis nem akármilyen profi órás.

Az elmúlt években számtalan alkalommal örvendeztetett meg minket remek órakülönlegességekkel, és méltán írta be magát a legnagyobbak közé.

Nemrégiben az egyik legendás olasz autógyár egyik nagyon legendás, mondhatni ikonikus autómodelljét próbálta órába önteni.

Vagyis lényegében azt képzelte el, milyen lenne a Lamborghini, ha óraként születne újjá.



És meg kell hagyni, a legendás autó által inspirált óra egyszerre lett elegáns, sportos és zseniális!

Az Excalibur Huracán egy éj fekete, sportos szerkezet, tűpontos óraszerkezettel, speciális, Pirelli márkajelzéssel ellátott óraszíjjal, csak hogy még stílusosabb legyen az egész.

Ez a 2019-es óraválasztékok között is kiemelkedő darab, még a svájci órák dömpingjében is.

Ha megnézzük,a számlap brutálisan látványosra tervezett egyedi mintája láttatni engedi az óra lelkét, vagyis az óra finom mechanikus belső világát, és az óraköveket is.



Az óra több változatban is elérhető, a teljesen fekete változat elegáns, míg a fekete alapon citromsárga kontraszttal rendelkező betűket és számokat, jelzéseket tartalmazó verzió sokkal sportosabb, üdébb.

A citromsárga óramutató pedig extravagáns hatást kelt, így ha valakinek ilyenje van, le sem tagadhatja, hogy egy ízig-vérig sport órát visel a csuklóján.

Sokan úgy gondolják, hogy a készítőknek remekül sikerült belevinni a legendás olasz autómárka legfontosabb vonásait, főleg a színvilágát ebbe az órába.

Ha a Lamborghini ma újjászületne óraként, biztosan ebben a formában tenné meg!



Az órát jelenleg 50 ezer dolláros áron kínálják, ami meglehetősen borsos ár, forintba átváltva körülbelül 1 millió 300 ezer forintot kóstál.

Azonban ezért az árért egy tényleg gyönyörű, sportos és autóversenyzős órát kapunk, ami szinte felbőg a csuklónkon.