A BMW és a sebesség szerelmeseinek ajánljuk ezt az órát, köröket ver a mezőnyre

Az Ice-Watch és a BMW együttműködésének legújabb eredménye egy prémium órakollekció.

BMW MOTORSPORT kollekció arculatát közvetlenül BMW autó inspirálta.

Minden modell masszív óratokkal van felszerelve, a lünetta a felnik, a számlap pedig a műszerfal jegyeit hordozza magában.

Stílus, speciális kialakítás, kifinomult részletesség jellemzi. Sportos, elegáns és dinamikus – mint egy gyönyörű BMW.

Tényleg lélegzetelállító.A főattrakción, a képen is látható csodán elég cska alaposan végignézni, és az ember tudja, hogy ez azonnal kell neki.

Precíz színárnyalatok vannak megválasztva, a BMW belső vonalvezetését és dizájnját juttatja eszünkbe, abból is a sportosabb vonalat.

A színekkel emerekül játszottak a tervezők, mert a sötétkék, matt jellegű számlapon csak úgy cikáznak a tűzpiros óramutatók és a számfelosztás.

A másodperc mutató nagyon élénk vibrálása igazi "színfolt", a robusztus fehér óramutatók pedig "pasis", karakteres vonást adnak az órának.

Természetesen a BMW logója sem hiányozhat a számlap felső részéről.A számlap közepe három felosztásban olyan, mintha egy BMW sportkocsi műszerfalára tekintenénk: szinte izgalomba hozza az embert.

Szerinted is látványos, elfogadnád?

Mi igen!

Aki szereti az autókat, vagy kifejezetten a sebesség szerelmese, annak ez a kollekció tetszeni fog, különösen ezzel a kiemelt darabbal, mert a BMW jegyeit megjelenítő stílus nem csak sportossá és megkapóvá teszi ezt az órát, de az óra teljesítményére sem lehet panasz!OSZD MEG másokkal is!