A hazai sztárok legvagányabb karórái: tudod, hogy mit hordanak?


Kíváncsi vagy, mit hord Schobert Norbi, vagy Havas Henrik? Mutatjuk!


Tudtad, hogy a hazai sztárok között is vannak olynaok, akik egyes órákat előszeretettel hasnáélnak?

Sőt, kifejezetten fanatikusok is vannak.

be is mutatunk néhányat!

Havas Henrik


Például azt kevesen tudják, hogy maga Havas Henrik nagyon nagy Rolex rajongó volt. ha valaki megfigyelte a sajtóban a képeit, gyakran lehetett látni a csuklóján Rolex órát.

Állítólagos kedvence egy kék számlapos arany-acél Rolex Submariner, amibe későbbi bevallása szerint azonnal szerelmes is lett.

Sőt, a feleségét is meglepte egy ilyen órával, mely hihetetlen, több millió forintos árkategóriában mozog!



Palik László


Palik László is nagyon nagy órarajongó hírében áll, ráadásul ő sem akármivel "gurigáz".

A Breitling Hercules modelljéről van szó, melynek már csak nevéből is mindenki a mitológiára gondol.

A gyártó ezzel is érzékeltetni akarta, hogy ez a modell nem akármilyen, már csak a kinézetét és a méretét tekintve sem.

A 2002 és 2006 között gyártott Breitling Hercules 44,8 mm-es átmérővel és kronográf funkcióval rendelkezik, az óra járástartaléka 42 óra, az ára pedig hozzávetőlegesen 800 ezer forint.


Hajdú Péter

A sikeres televíziós Hajdú Péter is az órák megszállottja, hiszen az elmúlt években számos márka modelljét láthattuk a karján. Az elmúlt időszakban vagy az IWC valamelyik búváróráját, vagy pedig az Hublot egyik-másik modelljét viselte Péter.

Az ő kezén egy Hublot Big Bang Red Gold modellt figyelhettük meg. Ezen óra kereskedelmi ára meghaladja a 6 millió forintot.


Nacsa Olivér


A népszerű humorista nagy James Bond rajongó, így nem véletlen, hogy az Omega Seamaster Professional 007-es verzióját választotta.

Van ízlése és stílusa, azt meg kell hagyni: az óra 300 méter mélységig vízálló, és szállítja azt a bizonyos megszokott svájci óraminőséget.



Schobert Norbert


A nagy fitneszguru 2007-ben kapta feleségétől azt az óracsodát, amit nap mint nap rengetegszer láthattunk a karján.

"Ezt az órát egyszer láttam egy katalógusban, és azonnal beleszerettem. Akkor meg is jegyeztem, hogy ilyen lesz a következő. De sajnos nem sikerült hozzájutnom” - mondta Norbi.

Ez az óra a Hublot Big Bang.

Az Hublot Big Bang ezen változata a gyártó egyik legszebb modellje, nem véletlen, hogy az Hublot márkakereskedések, illetve számos Hublot órakatalógus is ezt a verziót használja fel a promócióhoz. Az Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic jelenlegi ára 5,7 millió forint.



OSZD MEG másokkal is!