5 bizarr de vagány óra a jövőből: újraértelmezi számodra az idő fogalmát

Nem csak cool, ahogyan kinéznek, de megbízhatók és sokat tudóak!


EONE BRADLEY COMPASS IRIS


Egyszerűen zseniális a tervezése. Egyszerre minimalista, mégis megvan a maga komplexitása. Annál is inkább, mert az óra többféle színváltozatban is elérhető.

Ehhez hozzájön még az, hogy a hozzá tartozó óraszíj is különféle színekben és anyagkivitelben áll rendelkezésre.

Az óra egy körbe-körbe járó fémgolyóval mutatja a percet és a másodpercet. Az egyik az órakeret epremén fut végig egy vájatban, a másik pedig a számlap közepébe süllyesztett mélyedésben.

Minimalista, így nincsenek számokkal feltüntetve az időpontok, mégis első ránézésre tudja az ember, hogy hány órát mutat.

Finomhangolt ügyes kis kvarcóra, 40 mm-es óratokkal, 12mm-es vastagsággal.



XERIC SOLOSCOPE RQ SILVER BROWN


Ez az óracsoda az előzőnél is nagyságrendekkel bizarrabb és különlegesebb. Ez tényleg olyan első ránézésre is, mintha egy alternatív univerzumból került volna ide.

Meg kell hagyni, hogy újraértelmezi az idő fogalmát, és azt is meg kell szokni, hogyan is tudod leolvasni róla a pontos időt, de a tapasztalatok alapján hamar "meg lehet fejteni".

Többféle változatban, többféle óraszíjjal kapható. El van látva egy 24 órás felosztású indikátorral, valamint egy 60 másodperces stopper funkciós mutatóval is.

A 44 mm-es rozsdamentes acél óratokba zárt különleges kvarcóra egyedi megjelenésével bárki tekintetét vonzza.



ODM HACKER GOLD


NAGYON-nagyon minimalista, de valahogy mégis jól áll neki. A számlap a lehető legegyszerűbb, aranyozott, mindenféle sallangot mellőz.

Éppen ez adja meg azt a bizonyos báját, amiért sokan szeretik és ajánlják.

Az aranyban úszó egyszerűnek ható számlap diszkje felett keringő robusztus, de mégsem tömött hatást keltő óramutatók pedig méginkább feldobják az összhatást.

Az órához sötét színű gumis óraszíj passzol, ami ergonomikus, nem izzad alatta a kéz, és nem oylan rideg, mint egyes fém óraszíjak.

Az óratok 43 mm-es, 10 mm-es vastagsággal. természetesen kvarcóráról beszélhetünk ebben az esetben is.

 

G-SHOCK MUDMASTER MILITARY GREEN


Egy igazi strapabíró óra azoknak, akik nem kímélik önmagukat és a környezetüket, és extrém körülmények között tevékenykednek.
 
Az egyértelműen katonai kinézetre hajazó órának kifejezetten jól állnak a robusztus jellemvonások.

Szükség is van rá, mert az óra tényleg bivalyerős: por és ütésálló, a számlapot fedő üveg pedig karcálló. Arról nem beszélve, hogy a vízállóság természetesen kötelező elem egy ilyen jellegű eszköznél.

Sőt, az időt még ledes módon is képes mutatni, háttérvilágítással, ezzel is leolvashatóvá téve az időt akár extrém körülmények között, vagy sötétben is.

Analóg is digitális kivitelében is kapható, masszív, 52 mm-es óratokkal, ébresztő funkcióval, iránytűvel, ami be van építve, többféle időzóna kezeléssel.

Igazi svájci bicska "nagyoknak".



NIXON MAGNACON ELITE CHRONOGRAPH



Igazi nyüzsgő kinézettel rendelkezik: a számlapja kifejezetten mozgalmas, de épphogy csak annyira, hogy az még ne váljon zavaróvá.

A fekete-vöröses színvilág remekül passzol hozzá, és a számlap felett tekergő robusztus óramutatók is jól állnak neki az apró kis fehér végeikkel. Az óra különleges óraszíjjal lett piacra dobva, mely kellemes tapintású, jó a bőrnek és meggátolja a csúszkálást, valamint nem izzadunk alá.

Ez egy különleges kvarcóra, 48 mm-es óratokkal, 12 mm-es vastagsággal.

Tagadhatatlan kronográf, dátum funkció, és tekintélyes több napos járástartalék.

Remek választás bárkinek, aki egy elegáns és megbízható órában gondolkodik.



OSZD MEG másokkal is!