Egy skandináv búváróra, ami felrázta az óravilágot: a sarkvidéki expedíciók királya

Sokak kedvencévé válhat, és a legmélyebb vizekben sem hagy cserben!

Az E.C.Andersson Watch Co. egy olyan ízig-vérig skandináv órát mutatott be, ami sokak kedvencévé avanzsálódhat.

Egy igaz merülésre tervezett, strapabíró, nem párásodó, nem szétpattanó óráról van szó, ami a víznyomásnak még a legmélyebb szinteken is ellenáll.

Persze ez egy alap elvárás egy igazi búvárórától, de az E.C.A Denise mindenben túlteljesíti az átlagot!

Az óragyár nemrég a Calypso nevű említésre méltó modellel rukkolt elő, ami hatalmas sikert aratott.Azért fontos említeni, mert ez volt az első kifejezetten strapabíró órájuk, ami skandináv jegyekkel lett "felépítve".

A magas igénybevettségnek ellenálló óra hamar népszerű lett, mondhatni ikonikus darab.

Ezen felbuzdulva alkották meg az E.C.A. Denise-t is.

Egy igazi utazós óráról van szó. nagyon Jól bírja, magas az üzemideje, és nem kottyan meg neki a merülés hihetetlen mélységekbe, de ha a rákövetkező napon az Alpokban hegymászunk, az sem fog ki rajta.

Maga az óra 200 méteres mélységig vízálló, a kerámia váz pedig nemet mond a karcolásokra, ütődésekre is.A számlap nem nyüzsög, kissé minimalista, akárcsak a skandináv otthonok berendezés,e de mégis modern és kellemes hatású.

Az óra különlegessége az is pluszban, hogy a számlap egyes indikátorai, a számok, mutatók foszforeszkálnak a sötétben.

A számlap közepén pedig egy igen modern és stílusos jelző is helyet kapott, ami mutatja azt, hogy az órának mennyi üzemideje van még, azaz mennyi benne a "kakaó".

Az óra üzemideje egyébként igen magas, akár 50 órát is képes "talpon lenni", kézi felhúzós megoldással egyébként.A stílusos mintás óraszíj megint csak modern, igazi skandináv jellemzőkkel.

Viselése kényelmes, szinte észre sem lehet venni, és nem az a hideg hatású, mint más hasonló órák rideg óraszíja.

Az óra skandináv eredete lévén a nagy hidegnek is hihetetlenül jól ellenáll. Az óramű tűpontos marad akár mínusz 40 Celsius fokig is.

Sarkvidéki expedíciókra, mély vízbe való merülésre tervezett óra ez, amiben nem fog csalódni, aki szereti az elnyűhetetlen darabokat.

Az óra limitált kiadású, tehát előre legyártottak belőle rengeteg darabot ugyan, de végesek a készletek.