Seiko Kinetic SRN045P1: elegáns, modern köntösbe bújtatott profizmus


Egy olyan óracsodát mutatunk be, mely nagyon népszerű darab, és ennek oka van.

Nem csak különleges, de a XXI. század szíve-lelke bele van pakolva. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben a történelmi hagyományokat is megőrizték bizonyos szinten.

A Seiko Kinetic SRN045P1 már a nevében is kérdést vethet fel az emberben.

Mit is jelent a KINETIC?

A SEIKO létrehozta a Kinetic szerkezetet már 30 évvel ezelőtt, és ez a 100% japán gyár elsőként alakította át a kéz kinetikus energiáját elektromos energiává.



Azóta is folyamatos fejlesztés alatt áll ez a csúcstechnika, és a SEIKO a Kinetic szerkezettel (is) megmutatta, hogy az órák jövőjének útját továbbra is ők mutatják néhány versenytársukkal együtt.

Ez az óra remek választás mindenkinek, aki szereti a modern dolgokat, de nem hajlandó alább adni az eleganciából. Jól látható, hogy az óra külseje remekre szabott, mondhatnánk azt is, hogy sokat foglalkoztak vele, és ez látszik is rajta.

Sportosan elegáns köntösbe csomagolta a Seiko ezzel az órával a XXI.század technikáját.

Stílusos és igényes férfiaknak kifejezetten ajánlott, akik szeretik és megbecsülik a minőséget.



Az óratok szélessége 42 mm-es, ezzel viszonylag az átlagos tartományba esik, ami ebben a paraméterben igen nagy előny lehet.

A rozsdamentes acélváz pedig megadja azt a bizonyos fémes csillogást neki, ami oly sok órát elegánssá tett már a múltban is.

Az óraszíj maga szintén nemesfémből van, 3 sor szemből összeállítva.

Az óra 100 méteres mélységig ellenáll a víznek és a nyomásnak is, van benne stopper funkció,a hardex üveg pedig megvédi a számlapot a külső behatásoktól.

Egy masszív, strapabíró darabról van tehát szó, aminél nem ismertek kompromisszumot, már ami a minőségi alapanyagokat illeti.

A SEIKO óráiról amúgy is úgy tartják, hogy nem csak a pontos időt mutatja, hanem szolidan öltöztet és emeli a megjelenést.



Igazi szemet gyönyörködtető darab ez a modell, tökéletesen kifejezi viselőjének stílusát és
egyéniségét. Egy igazi ékszer...

SEIKO díszdobozban is lehet kapni, így tökéletes és ideális ajándék férfiaknak!