Honor: ezt a különleges okosórát elég hetente egyszer feltölteni

A jövő nagy innovációja? Marad még hely a klasszikus órák számára?

A Huawei almárkája egy olyan okosórát készített, ami komoly innováció lehet a piacon.

Nem csak az AMOLED képernyő átmérője csökkent 1,39 hüvelykről 1,2 hüvelykre, hozzányúltak az akkumulátorhoz is, amely 420 mAh-es helyett lett 178 mAh-es.

A Honor azt mondja, még így is bőven elég lesz hetente tölteni a karórát, átlagos használat mellett.



A gyártó közlése szerint a Honor Watch Magic számos szabadtéri és beltéri tevékenységhez használható, beleértve a hegymászást, a futást, a kerékpározást és az úszást.

A készülék legfeljebb 50 méter mélységig vízálló, valamint képes mérni, hogy úszás közben hány karcsapást végzünk, úszásfajtától függetlenül.

Az óra nem csak nyomkövetést végez az edzésgyakorlatról, hanem elemzést készít és ajánlásokat is tesz a sporttevékenység hatékonyságának fejlesztéshez.

A kütyü megkapta a Huawei által fejlesztett TruSleep technológiát is, mellyel a gyártó szerint a lélegzési minták és alvási szokások követése által igen pontosan lehet monitorozni viselője alvását.

A Honor Watch Magic lávafekete verzióját már árulják a magyar piacon is, az ezüst változat pedig napokon belül kerül a polcokra. Előbbiért szilikonszíjjal 58 ezer forintot kérnek, az ezüst kivitel árát a bőrszíj tolja fel 65 ezer forintra.



Az „órához tartozó” telefon is hamarosan megjelenik: a Honor nemrég mutatta be a View20 modellt.

Kérdés, hogy van-e még hely a klasszikus órák számára, hiszen egyre több ehhez hasonló okosóra jelenik meg az elmúlt időkben.

A válasz azonban egy határozott IGEN.

Egy eredeti mechanikus elven működő Rolex vagy Omega igazi státusz szimbólumok, nem cserélhetők semmi másra, megvan a maguk megkapó varázsa és egy tiszteletteljes "aura" lengi ezeket körbe.

Így biztosak lehetünk benne, hogy még évtizedekig nem fogják megtörni ezen órakülönlegességek népszerűségét.



OSZD MEG másokkal is!