10 kevésbé ismert, de mégis népszerű óramárka és jellemzőik: a karóra-biblia kezdő óravásárlóknak

Ha még nem döntöttél, és nem tudod, hogy milyen márka mellett dönts, itt egy kis eligazító.

Bering


Egy óramárka sikere, extra lapos dizájnnal, különlegesen kemény anyagokkal és „időtlen szépséggel”. Az egyszerűségre törekvő megjelenés ötvözete a magas minőséggel. Csak az idő múlik, a Bering karórák minősége változatlan. Modern vonalvezetés, letisztult formák.

Casio


A név követeli a megbízhatóságot, a sportosságot és az eleganciát. Évről évre megújuló trendek, a vevők igényeinek szem előtt tartásával. Nagy elvárások a márkanév hallatán, kitűnő tapasztalatok és pozitív élmények viselésekor. Ez a Casio.


Doxa


A márkanév jelzi, hogy a Doxa több egy időmérő szerkezetnél. Túlzás nélküli tény, hogy ez az óra minden ember egyik nagy álma. Különleges megjelenés, hírnévvel fémjelzett magas minőség. Megbízhatóság, pontosság. Annak, aki pontos, mint egy Doxa óra. Tökéletesség, már az 1800-as évek óta.

Pierre Lannier

Francia minőség, a múlt század tervezőitől. Évről évre megújuló külső, elegáns és ízléses stílus, a dinamikus emberek számára. Kifinomult megjelenés, a magas igényűeknek. Hosszú élettartam, kiváló minőségű óraszerkezet, elérhető árban.


Roamer

Évek óta változatlan minőség, tradíció és igényes megjelenés. Jól bevált sportos arculat, kifinomult vonalakkal és laza eleganciával. Szépség és minőség egyetlen karórában, mely a márkanévhez hű igényesség szellemében készült.

Sector


Maga a férfiasság svájci óraszerkezettel, Olaszország nyújtotta különlegesen szép és igényes tervezéssel. A hatalmas népszerűségnek örvendő karórák, sportosan is elegáns megjelenésükkel mára az egyik legkedveltebb sportórák kategóriájába tartoznak.

La Mer Collections

Az egyéniség hangsúlyozása, minden egyes divatórában. Vagány és amellett rendkívül nőies és pimasz megjelenés, mely biztosan kitűnik a tömegből. Különbözőség, egyediség és igazi minőség jellemzi a La Mer Collections bármelyik vidám időmérőjét. Aki ezt a márkát választja, magabiztosan és kacéran éli életét.

Mark Maddox

Valódi minőség, elérhető áron. Divatos és trendi, a legújabb irányvonal követőinek. Különleges díszítések, csodálatos színek és kiváló óraszerkezet, mely hosszú időn át pontosan jelzi az idő múlását. Arany, ezüst, fehér, és rose gold mellett idén, újabb árnyalatok teszik még színesebbé a hölgyek napjait.


Ice-Watch

Change You Can! Merj változni! A megszokás felrúgva! A szivárvány összes színe kell ennek a márkának. Azoknak, akik elutasítják a szürkeséget, hadat üzennek az unalmas hétköznapoknak. Szilikon és műanyag kombináció, feltűnő divat, ötvözve a nőiességgel.

Jaguár

Az óra, mely messze túlmutat az időn, itt a szépség, az elegancia képviselete és a szolidan megbúvó magas minőség ötvözetét látjuk megvalósulni. A Jaguár nem csak egy karóra, ez maga a fejlett technológia és az ősi tradíciók ötvözete.


OSZD MEG másokkal is!