5 nagyon erős, igazi karakterrel rendelkező férfi luxus karóra, ami kiállja a próbát, extrém körülmények között is


A legjobb órák élmezőnyében olyan több millió forintos darabok vannak, amik között nem könnyű dönteni.

Íme az 5 legnépszerűbb és egyben legjobb óra, és amit tudni kell róluk!

Omega Seamaster 300


A búvárórák csoportjában fogjuk megtalálni ezt a különleges órát. Ez persze nem jelenti azt, hogy rétegóráról van szó, bár eleinte a búvárórák valóban kötöttek némi kompromisszumot a minőséggel és a látvánnyal a strapabíróságért cserébe.

Mára ugyanolyan látványos és funkcióval teli órák, mint bármilyen más svájci óra.

Amennyiben szeretnél egy olyan luxus órát birtokolni, amely nem egy tipikus látszat tárgy és igazán egyedi megjelenést nyújt, mindenképpen ajánljuk a Seamaster 300-at. Ráadásul kerámia borítású modellről beszélünk , tehát a minőségre semmiképp sem lehet panaszunk. Az óra ára körülbelül másfél és két millió forint között mozog, függően ahhoz, hogy milyen plusz funkciót szeretnénk rendelni hozzá.


Rolex Submariner


A Rolex talán az egyik legnevesebb márka az órapiacon. Egyet jelent a minőséggel, és a megalkuvás hiányával, már ami a minőséget illeti.

A Submariner kifejezetten búvárkodásra lett tervezve, 2,5 millió forintért lehet hozzájutni.

Közel 200 méterig vízálló, nagyon strapabíró, és mint láthatod is, elegáns, fémes-ezüstös színekben játszik, koromfekete számlappal, fehér számokkal és mutatóval, hogy a víz alatt is remekül lehessen vele tájékozódni.

A Rolex Submarinerre jellemző dizájnt több ízben próbálták már ellopni, lemásolni, de ennek ellenére Rolex töretlen népszerűségnek örvend.



Tag Heuer Carrera


Ezüstösen csillogó, igazi "glamour" hatású óra lehet így elsőre, de valójában férfi óra, egy speciális csillogásban.

Ez a modell, az 1963-as megjelenése óta az egyik legnépszerűbb és legközkedveltebb verseny órák közé tartozik, a pontossága és a jól kezelhető kronográf funkciói miatt. Bár valószínűleg nem nyújtja a hasonló presztízs érzést, amit a Rolex Daytona, de fele annyiért is juthatunk hozzá.

Gyönyörűen megformált, nem túl nyüzsgő, de nem is üres számlap jellemzi, elegáns rozsdamentes acélkeretbe foglalva.



IWC Pilot’s Mark XVIII


Ez egy zseniális és kifejezetten pilótás kinézetű óra, lévén hogy egykor pilóták hordták túlnyomó többségben.

Ha egy olyan órát keresel, amely öltöztet, anélkül, hogy túl hivalkodó lenne kiváló választás lehet a Mark XVII az IWC-től. 1936 óta gyárt a cég pilóta órákat.

Beszélhetünk akár a letisztultabb Automatic 36-os modellről vagy a hivalkodóbb Le Petit Prince-ről, minden modelljük iskolapéldája a „ néha a kevesebb a több” ideológiának.

Már körülbelül 1.200.000-ért megvásárolható.

Kissé régimódi, vagyis inkább régi vágású, de pont ez ad egyfajta eleganciát neki.



Rolex Explorer 2016

A Rolex gondolt egyet, és alkotott egy igazán egyedi, modern idők szavára hallgató órát is, ami némileg különbözik az alap Rolex stílusvilágtól.

Hogy ez jót tett-e ennek az órának, vagy rosszat, azt mindenki maga döntse el, de a népszerűsége hamar kiderült.-

Az óra gyönyörű és letisztult megjelenéssel rendelkezik, nem túl hivalkodó és minden öltözékhez kiváló kiegészítő lehet. Különösen izgalmas, hogy valóban nem a tipikus hivalkodó Rolex érzést nyújtja.