3 lehengerlő fekete luxusóra a gagá Milanótól

Ha fekete kiegészítő, akkor azt gondoljuk, hogy visszafogott, elegáns, besimuló, semmi kockázat, egy fekete kiegészítő mindenhez megy, semmi feltűnőség, semmi bohémság. Ha ezt eddig így gondoltad, akkor most nézd meg a Gagá Milanó óráit!

Fekete szivárvány - GAGA MILANO - 5015.01


Fokozottan karcmentes zafír üveglapba zárva parádéznak az Alice csodaország világát elénk varázsoló pszichedelikus számok, amelyek a szivárvány számos színében pompáznak. A bőr szíjról, a quarc szerkezetről és a precízen megmunkált részletekről aligha juthat más eszünkbe, mint a gondos svájci óramesterek aprólékos munkája.

A nemesacél tok gondoskodik róla, hogy időtálló és profi minőségben pompázzon az óra a 2 év hűségidő lejárta után is. A minőségi svájci szerkezet és a trendi olasz dizájn tökéletes eredménye ez a Gagá Milano óramodell.


Forrás: watchandfashion.blog.hu

Vagány különc - GAGA MILANO - 5510.NJ01D NEYMAR LIMITED EDITION

A vagányan extrém külső és a profi belső tökéletes összekötő kapocs a brazil focista és a Gagá Miláno óramárka között, éppen ezért kiváló márkanagykövet vált Neymarból.

Hat kivételes modell került bele a limitált Neymar órakollekcióba. Az órák hátlapján a sztárfocista aláírása látható, de a számlapon is helyet kapott a NJR szignó. A kollekció első három modellje a Manuale 48MM, a márka emblematikus karórája alapján készült, acél- és Kevlar-változatokban, fekete PVD-ben szén- és aranyozott acél kerettel, a másik három modell (SLIM 46MM) rozé arany, illetve fehér- és sárga arany kivitelben készült el. Mindegyik óra számlapján ott feszít a logó a másodpercmutató részen.


Hercegnő - GAGA MILANO - MANUALE 35 STONES 6026.1


A kifinomultság pazarul működik az extravagancia mellett is, ha ügyelünk az arányokra. A Gagá Miláno tökéletesen érzi az egyensúlyt, amit mi sem bizonyíta jobban, mint ez a páratlanul kecses, ám a tömegből pillanatok alatt kiemelkedő luxusóra.

Az évek óta népszerűségnek örvendő rozé arany ötvözettel körülölelt nemesacél tok, a finomra csiszolt kristályüveg, a kézzel készült bőrszíj mind mind a csodás mestermunkáról árulkodnak. A kifinomult ízlésvilágot tükrözi továbbá a 35 db természetes topáz kővel kirakott óralap is, amely kecsesen simul bele a nívós összképbe.

A luxus külcsínhez luxus belbecs is tartozik, hiszen a GaGà Milano órákat Svájcban gyártják, tehát amikor egy kreatív, fantáziadús látomás szakavatott svájci óraművesek keze által, aprólékos műgonddal elkészített precíziós műszerré válik, testet ölt a Gagá Milano stílus.