A legjobb minőségi luxusóra férfiaknak: csuklón hordott elegancia mind

Ezek között megtalálod a neked valót.

Franck Muller

Franck Muller 1958-ban született, már egészen gyermekkora óta vonzották a régi órák. Ezek restaurálásával kezdett el foglalkozni, majd elkészítette első saját óráját is. Cégét 1991-ben alapította meg. A komplikációk mestereként vált ismertté.

Minden egyes órája igazi remekmű, melyben gyönyörűen kombinálja a legkülönbözőbb alkatrészeket. Akik szeretik a mesterien elkészített órákat, azoknak Franck kollekciói igazi kincsesbányák.


Rolex


A Rolex története egészen 1905-ig nyúlik vissza, amikor Hans Wilsdorf és Alfred Davis megalapították óragyártó cégüket a Wilsdorf and Davis-t. A Rolex nevét 10 évvel később jegyeztették be. Hans és Alfred szerettek volna egy olyan nevet, amely könnyem kimondható és megérthető minden nyelven, valamint jól mutat majd óráikon.

Így esett a választásuk a Rolex elnevezésre, legalábbis a legenda szerint. A márka több óráját is kitüntetéssel jutalmazták. Csupán a legnemesebb réteg engedhette meg magának, hogy ezeket az exkluzív órákat hordhassa. A cég a mai napig magán kézben van. Részvényeit semelyik tőzsdén nem jegyzik.


Audemars Piquet

Lules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet alapította 1875-ben a céget. Óráikat kifejezetten a pénzesebb rétegnek készítik. Automatikus felhúzó rendszerű óráik hagyományos formatervezésűek. Royal Oak modelljük az egyik legkeresettebb luxusórák közé tartozik.

Kialakítása a hagyományossal szembemenve sportos és ellenálló. Elsőként ők hozták be a kovácsolt karbon alapanyagot, ami egészen úttörőnek mondható ebben az iparban.


A. Lange & Söhne


A márkát Ferdinand Adolph Lange alapította a 19. század közepén Szászországban. A cég gyorsan virágzásnak indult, pár éven belül a legismertebb francia és német óra remekekkel állt egy porondon. A cég precíz fejlesztéseit az egész órásvilág nyomon követte. Műszaki találmányaik segítségével többé nem okozott gondot a pontos óra beállítása: kifejlesztettek egy olyan blokkolókart, amelynek a billegő minden pozíciójában ugyan olyan optimális a nyomása.

A figyelemreméltó technológia mellett az órák különleges külseje adja a márka nagyságát.

A legtöbb órájukat történelmi királyi paloták, csodálatos épületek vagy éppen természeti képződmények ihletik. A A. Lange & Söhne az arisztokrata férfiak kiváltsága.



OSZD MEG másokkal is!