Rózsaarany csoda a Carl F. Bucherertől: ez minden óramester kedvence lehet

Testet öltött régi vágású elegancia, a modern idők ritmusához igazítva?

A most bemutatott óra sokakat le fog venni a lábáról, nem véletlenül.

Olyan színötvözetben, olyan stílusban formálta meg ugyanis a Carl F. Bucherer óragyár, amilyenben kevésszer próbálkoztak.

Éppen ezért elsőre szokatlannak athat tőlük, de meg kell hagyni, a visszajelzések alapján BEJÖTT!

A Carl F. Bucherer Manero Flyback kronográf óra olyan extravagáns küllemet és tűpontos, masszív belsőt kapott, ami rögtön az élbolyba röpíti az órák kínálatában.Mondanunk sem kell, hogy svájci minőségben!

Az óra külseje azonnal megragadja a figyelmet. A gyönyörű, szurokfekete számlap és a puha, kényelmes óraszíj 18 karátos rózsaarannyal van feldobva.

A számlap bár első ránézésre sűrűnek tűnhet, a szem hamar megszokja, ez köszönhető a remek kontrasztérzéknek, amivel ezt az egészet megalkották.

A Manero Flyback 43 milliméteres rozsdamentes váza hajszálpontosan öleli körbe az enyhén domború zafírüveg óralapot.Ahogyan az a képeken is látszik, többféle színárnyalatban, verzióban kapható ez a remek és tűpontosan járó kronográf óra.

Az óragyár igazán kitett magáért.

Az önfelhúzós mechanizmus remekül szabályozható, ráadásul kifejezetten látványos, kellemes tapintású megoldást kaptak az óraváz oldalán helyet kapó gomba alakú gombok, felhúzó.

Az óra belsejéről is essen néhány szó, mert nem akármi "ketyeg" benne.

25 köves óra, stopper funkcióval, és 42 óra üzemidővel, ami meglehetősen jónak számít ezen a téren.

A kudu bőrből készült óraszíj kényelmessé teszi a viselését, így nem zavaró semmilyen körülmények között.Az óra hátlapja szintén egyedi stílust kapott, hajaz a skeleton - nyitott - órák megoldásaira, látványvilágára, azaz az óraszerkezet "kilátszik" az óra hátlapja mögül.

Maga az óra 16.900 amerikai dollárért vásárolható meg, ami igencsak borsos ár, összesen 4,5 millió forint.