Hublot Big Bang: kimért elegancia, igazi maszkulin csuklóra tervezve

2005-ben indult hódító útjára a Big Bang, ami néhány év leforgása alatt az egyik legkeresettebb svájci luxusmárkává tette az Hublot-t.

Ennek a 10 éves menetelésnek állít emléket a legújabb modelljük, mely a Big Bang Red Dot nevet viseli.

Az óra a "klasszikus" 44mm-es Big Bang tokra épül és kétféle verzió készült belőle.



Az 50 darabos limitációban megjelenő Hublot Red Dot Bang Hublonium (különleges ötvözete az alumíniumnak és a magnéziumnak) egyben Szingapúr 50. függetlenségi évfordulójának is tiszteleg, míg a 18 karátos sárgaarany tokozású verzió mindössze 10 példányban kerül a vásárlók elé.

Akkor nem volt annyira sok tőkéjük, inkább az volt hogy az óra kinézete megkapó volt és sokan megrendelték.

Ettől függetlenül egy remek darab.

Elegáns, stílusos, elég megnézni a maszkulin jegyekkel operáló formatervezést, az apró csavarokat, melyek rengeteget dobnak az összhatáson, vagy a kimunkált bőr óraszíjat magát.



Gyönyörű színárnyalatok, és a mutatók is valóban "mutatósak".

A Hublot ennek az órának több gyönyörű mutációját tudta elkészíteni, melyek apró részleteiben eltérnek egymástól, és alapvetően mégis ugyanazok.

A bennük munkáló finom kis fogaskerekek, komplikációk és maga a mechanika olyan tökéletes és precíz, mint ahogyan már megszokhattuk a Hublottól!

Érdemes beruházni erre a remek órára!

Bár zsebbe nyúlós, de cserébe meglehetősen magas minőséget kapunk a pénzünkért, valamint stílusos eleganciát, csuklóra "öntve".

OSZD MEG másokkal is!