Königswerk, Certina: perifériára szorult órák, amik ennek ellenére megérdemlik a figyelmet


A közepes árfekvésű sport óramárkák között is találhatunk igazi gyöngyszemeket.

A Königswerket és Graf von Monte Wehro órákat 2008-ban szabadalmaztatták Németországban.

Az óra kínai de próbálják Német órának beállítani az aukciós portálokon, ugyanis leginkább ott lehet belefutni ezen órákba. Az órák amúgy szépek ízlésesek, a minőségük, tartósságuk megkérdőjelezhető.

Auguste Reymond Több mint egy évszázada 1898 óta készít órákat. Kis manufaktúra a svájci Tramelanban.

A mai napig egyedülállóan magas a kézi munka aránya. Az összeszerelés és az óratokok utópolírozásán túl még egy sor egyéb műveletet végeznek kézzel az órásmesterek az Auguste Reymondnál.

A cég filozófiáját két szóval lehet kifejezni: tisztesség és kreativitás.



Az óragyártás egy olyan "művészet" ahol a "műnek" meg kell felelnie a technikai és esztétikai követelményeknek is.

Az órának tökéletesen kell működnie, hogy alapvető időmérő funkcióját pontosan ellássa, ugyanakkor ékszerről is beszélünk, amely érzelmi értéket hordoz. A formatervező feladata, hogy az óra egyszerre szép és használható is legyen, a vásárló számára reális áron.

Az Auguste Reymond teljes típusválasztékánál minden egyes óra rendelkezik az alábbi jellemzőkkel: -svájci óraszerkezet -minimum 30m-es vízállóság -karcálló zafírüveg -nemes acél óratok és óracsat -2 év nemzetközi garancia

Az 1888-ban alapított Certina óragyár mindig a magas minőséget, az attraktív megjelenést és a magbízhatóságot tűzte ki célul termékei megalkotásakor, szem előtt tartva, hogy a kiváló minőség elérhető árral párosuljon.



A Certina célja, hogy vezető szerepét a közepes árfekvésű sport óramárkák között tovább erősítse.

Minden Certina óra svájci termék. (Swiss Made) Az egyedülálló DS koncepció garantálja a magas vízállóságot és ütésállóságot.

Minden certina óra megfelel az alábbi alapkövetelményeknek:

Kiváló minőségű svájci ETA szerkezet -30 méterig, sport órák esetében minimum 100 méterig vízálló -modellek döntő többsége karcálló zafírüveggel készül -nemes acél óratok és óracsat

OSZD MEG másokkal is!