Patek Philippe Aquanaut Travel Time Rose: óra, amit egyenesen a jövőből repítettek hozzánk

A Patek Philippe előre szaladt a jövőbe, és elhozta nekünk a következő évtized üdvöskéjét?

Az eddigi legszokatlanabb, mégis leginkább kiforrott Patek Philipppe szemléje következik!

Láttál már olyan órát, ami nem fukarkodik a jövővel?

Vicces hasonlat, de éppen ez igaz a Patek Philippe Awuanaut Travel Time Rose modelljükre.Már a külső magával ragad és megfogja az embert: ezzel egy igen merészet lépett az óragyár, ugyanis kevésbé illik bele a Patek Philippe stílusba ez a darab, azonban mégis könnyen meg lehet kedvelni.

Nem utolsó sorban az elsőre szembetűnőnek ható ellentmondások ellenére is fellelhetők rajta a szokásos, hamisítatlan Patek Philippe jegyek.

Az óra maga csodaszép, rózsaarany óratokba helyezett négyzetes, de mégis lekerekített, formás számlappal, karcmentes zafírüveg mögé bújtatva.

Itt meg kell jegyezni, hogy az óratok keretét alkotó finom kis minta még inkább feldobja.Az arab számokat felsorakoztató barna számlap remekül passzol az óratok rózsaarany színhez.

A robusztus fehér mutatók pedig a könnyű olvashatóságról gondoskodnak.

Ezt "koronázza meg" a barna kaucsukból készült óraszíj, ami elegáns, ergonomikus kialakítású nagykapcsos csatban végződik.

A csat anyaga szintén rózsaarany.

Az óratok átmérője 40 mm, és az óra automatikus működési elvű, emellett vízálló is.Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott, lévén hogy uniszex óráról van szó. Bár vannak rajt felismerhető, inkább maszkulin jellegű vonások, összességében nők és férfiak is elhordhatják magukon.

Az óra hátlapja egy hibrid skeleton felépítésre hajat, azaz belelátni az óra "lelkét" adó finom-mechanikus világba.

Az óra ára igen borsos, 10 milliótól kezdődnek a használt, de jól megkímélt darabok, de az újszerű, vagy teljesen új állapotú modellekhez ennél jóval drágábban lehet hozzájutni.