Ilyen Dzsudzsák Balázs 10 milliós karórája: profizmus profi sportolóknak

A sztárfocistával a Balaton Sound VIP részlegében lehetett összefutni korábban, elegáns, márkás órája pedig bárkinek könnyen szemet szúrhatott.

Utánanéztünk, a márka termékei között nincs olyan, amelyet 15 millió forint alatt meg lehet vásárolni, illetve olyan darab is akad, ami 42 millió forintot kóstál.

Itt megcsodálhatod Dzsudzsák Balázsét, feltehetően EZ a darab az:

Richard Mille IN STOCK RM011-FM Sandblast, Black Rubber Strap

Elképesztő és részletesen kimunkált óra ez.

Olyan egyedi, mintha csak egyetlen darab készült volna belőle, noha az igazság az, hogy egy tömeg gyártott, de elegáns és megbízható profi színvonalú termékről van szó.Ha valakinek a márka neve ismerősen cseng, két dolgot biztosan tud róla: csillagászati ár és high-tech a javából.

A Richard Mille az a márka, amely rendszerint a Föld felső néhány százalékába tartozó emberekkel szeret együtt dolgozni, nekik órát készíteni. Így például vehetünk egy Richard Mille órát céges Airbusunkhoz, ha már Richard Mille úr és az Airbus egyik aligazgatója amúgy is kebelbarátok.

És akkor ott vannak az élsportolók, mint például Rafael Nadal, akinek szintén fejlesztett órát Mille úr.

Tette ezt azzal a feltétellel, hogy az órát hordani is kell, méghozzá tenisz meccsek alatt is.Nyilván nem kell mondani, hogy az ütések alatti rázkódás nem éppen az a környezet, amelyben egy mechanikus óra jól érzi magát, és az sem árt, ha az óra könnyű, és nem zavarja viselője csuklóját.

OSZD MEG másokkal is!