10 elképesztő és elegáns luxusóra: 2019 legjobb kínálatát mutatjuk be le fog esni az állad

10 egyedi darab, 10 egyéniség, 10 választás, amivel nem lőhetsz mellé!

A HiTech Central egy olyan átfogó és nagyon részletes videót tett közzé, ami 2019 legjobb választásait mutatja be.

Következzen tehát a 2019-re vonatkozó top 10-es óralista.

Ezek tényleg a legjobb órák, minőségi darabok, finom óramechanikával, megbízhatósággal, és exkluzív külsővel.

Ne feledjük, hogy egy igényes férfi csakis a legjobbat érdemli, legyen szó nőről, italról, vagy éppen óráról.

Éppen ezért a luxus órák kategóriájában kell keresni a megfelelő választottat, elvégre a luxus meghatározó státusz szimbólum is egyben.

A lista igen impozáns!

Mivel a lenti videó látványosan bemutatja a dolgokat, ezért mi csak néhány főbb érdekességet emelnénk ki az egyes modelleknél.

1. Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona


Ez egy igen elegáns öröknaptáras luxus karóra, igazi férfiaknak alkotva meg. Az acél szürke színek, a hófehér számlap a robusztus szürke mutatókkal jó elegyet alkot, és kifejezetten jól olvashatóvá teszi magát az órát.



2. Vacheron Constantin Overseas World Time

Igazi világutazó óra, a legjobb fajtából. Látványos, elegáns, színes. Kissé mozgalmasnak, már-már zsúfoltnak tűnhet a számlap, de ha az ember megszokja, utána könnyen el tud rajta igazodni.

 

3. Patek Philippe Complications


Egy Patek Philippe órához képest kissé minimalista, mégis jl áll neki, sőt, talán több eleganciát is visz ezáltal bele a látvány. Domború lekerekített formák, sötét számlap, rozsdamentes acél óratokba foglalva. Ki az, aki ellen tudna neki állni?


4. Patek Philippe Complications Chronograph


Ez egy igen szépen mívelt óra, melyben egy holdnaptár is helyet kapott. Emellett mutatja a hét aktuális napját, és a hónapot is, így az ember mindig "képben van". Az éjfekete számlap remekül passzol a világos, csillogós rozsdamentes acéltokhoz, és a szintén sötétkék óraszíjhoz.


5. Audemars Piguet AP Royal Oak 41mm Chronograph


Szintén acélos kinézetű luxus férfi karóra. Robusztus megjelenésű, kifejezetten masszív, erős maszkulin jegyekkel, és már-már mérnöki eszközre emlékeztető részletes számlappal. A számlap körüli óratok csavarozása nem csak látványelem: még ellenállóbbá teszi az órát, és ad neki egy igazi karaktert.

 

6. Blancpain Fifty Fathoms


Éjfekete csoda, ami egy ízig-vérig fekete óra. Mondhatnánk azt is, hogy kifejezetten ajánlott olyan embereknek, akiknek a munkájukból adódóan szüksége van egy elegáns fekete órára, ami nem hivalkodó, de mégis a legelegánsabbak közé tartozik. Az óra hátlapja skeleton felépítésű, azaz belátni a mozgó alkatrészek közé.


7. Jaeger LeCoultre Master Ultra Thin


Olyan, mintha egy világutazó régivágású, de mégis stílusos óráját öntötték volna modern köntösbe. A rózsaarany óratok megbűvöli a tekintetet, a fekete számlapon kanyargó szintén aranyozott robusztus óramutatók pedig határozottan mutatják az időt. A számlap mintázata kifejezetten egyedi és tetszetős.



8. Patek Philippe Complications Mechanical


Ezzel az órával A Patek Philippe megint látványosan odatette magát. Szépen kimunkált minőségi darab, aminek minden apró részletére érdemes odafigyelni.



9. Patek Philippe Aquanaut Travel Time Rose


Ez egy kifejezetten érdekes színekben tündöklő, érdekes formákkal operáló óra. Meg kell jegyezni, ezzel az órával merészet húzott az óragyár. A látszólag nem megszokott, négyzetes de mégis lekerekített forma nem mindenkinek jön be elsőre, de mégis hihetetlen népszerűvé kezd válni. Ráéreztek egy új trendre? A fehér robusztus óramutatók kifejezetten jól állnak neki.



10. Rolex GMT Master II Steel Watch


Természetesen a Rolex ezen órája az acél szerelmeseinek szem előtt tartása jegyében született. Az óra számlapját körbefoglaló íven látványosan futnak végig a számok, jó nagy méretekben, a megfelelő olvashatóság miatt. Erre persze azért is volt szükség, mert az óra 100 méterig vízálló, így a vízben búvárkodáskor, merüléskor jól olvasható.