Így látja a Grand Seiko Vivaldi 4 évszakát: zseniális kollekció

Egymástól nagyon jól elhatárolható évszak-modelleket mutattak be.

Egyértelmű, hogy mást jelenthetnek az évszakok Japánban és Magyarországon, kell idő befogadni, hogy melyik óra melyik évszakot szimbolizálja, azt mindenesetre meg kell hagyni, hogy nagyon igényes és látványos darabok jelentek meg.

A 40 milliméteres tok a 62GS-ből már ismert, klasszikus vonalvezetésű, letisztult 40 milliméteres változat.Határozott élek és látványos letörések jellemzik, a GS-től már megszokott Zaratsu polírral.

A nyár és az ősz magas lengésszámú 9s85-ös automata szerkezetet kapott acél tokban, míg a világos számlapos tavasz és tél 9r65-ös Spring Drive-ot, titán tokban.

Érdekesség még a számlapok textúrája.

A limitált, Bázelben bemutatott “oroszlánsörényes” mintát kapta a tavasz és tél, viszont kifejezetten világos, jégkék és törtfehér színben.A nyár és az ősz kifejezetten érdekes, bár lényegesen visszafogottabb texturájú, finoman faforgácsos, szálkás hatású számlapok, viszont színükkel kompenzálják a kevésbé feltűnő felületet.

Legnagyobb szívfájdalmunkra a négy évszak kizárólag észak-amerikai butikokban lesz elérhető, 6.300 dolláros, tehát nagyjából 1,8 millió forintos vételáron.

OSZD MEG másokkal is!