Christophe Claret Angelico: egy nyitott ékszerdoboz ami elkápráztat

Időtálló csoda, 30 év óragyártási tapasztalatát gyúrták egybe ebben az órában!

2019 vakmerő órákat tartogat, ezt már most látni lehet, különösen ha ezt a legújabb termést vesszük górcső alá, ami nem csak eleganciát, de profizmust is sugall.

Nem véletlen, ugyanis a komplikációk királyaként is emlegetett Christophe Claret valami olyat alkotott ezzel az órával, amire korábban még nem volt példa.

30 év óragyártási tapasztalatát gyúrta egye ebbe a sokköves, kézzel készített órába.



Az eredmény káprázatosra sikerült, és ezt nem csak a skeleton - nyitott- felépítése miatt mondhatjuk, hanem mert sokat tudó, és egyedi megoldásokat alkalmaz.

Az Angelico egy igazi időtálló darab.

Ez az erejében is meglátszik, ugyanis 72 óra járástartalékkal bír. Az órát működtető szerkezet pedig egy 45,5 mm-es átmérőjű óratokba van zárva.

A különleges tourbillon óra nagy erőssége tagadhatatlanul a látvány, mely magával ragadja az embert.

Az óra maga ugyanis úgy néz ki, mintha csak egy ékszerdoboz lenne, melyből a különféle csiszolt drágakövek kiviláglanak.



Az óra belsejében olyan speciális nano-fémszálak futnak, melyek mindössze 3 hajszálnyi vastagságúak, azaz körülbelül 0,28 mm-esek.

Ezek a különleges szálak viszont vékonyságuk ellenére annyira erősek, hogy még egy 10 kilós súlyt is elbírnának...

Az óra gyönyörű rózsaaranya színben pompázik, melyet feldobnak az apró, színes kis kövek. A sok köves óra egyik nagy előnye emellett az, hogy rendkívül jól illeszkedik a csuklóra, ergonomikus tervezése okán.

Az óra számlapján ami még nagyon szembetűnő, az a kétféle időzóna szerinti idő. Vagyis az otthoni időt egyszerre láthatjuk, és azt az időzónát, amiben vagyunk.

Ezáltal az óra a rendszeresen világot járó utazók számára is egy remek társ lehet.



Az Angelico nagyon borsos árú lesz, ugyanis mindösszesen 20 darab készült ebből a limitált kiadású csodából.

Azonban aki be tudja szerezni, az minden bizonnyal elégedett lesz azzal, amit kap.

OSZD MEG másokkal is!