Omega Seamaster Aqua-Terra A vízálló csoda military stílusban: zseniális óracsoda

Ez soha nem fog cserben hagyni!

A főleg férfiaknak szánt különleges kinézetű Omega első ránézésre szakít a szokványos Omega kinézettel.

Nem az a jól megszokott, fémes hatást keltő, rozsdamentes acéltok "látványú", fém óraszíjjal keretbe foglalt óra, mint azt várná az ember.

Azonban aki ezt az órát választja, mégsem fog benne csalódni, mert az Omegára jellemző belső stílusjegyek ugyanúgy megtalálhatók benne.

Sőt...



Ez az óra, mint ahogyan az Aqua terra elnevezés is mutatja, kifejezetten vízi kalandokhoz született.

A mélység szerelmeseinek minden igényét kielégítve, mely a magas járástartalékban és a 300 méteres vízállóságban is megmutatkozik.

Emellett nem hanyagolták el a dizájnt és az ergonómiai szempontokat sem.

Az óra maga ugyanis meglehetősen stílusosra sikeredett. Bár érződik és látszik is rajta a military - katonai - stílusú beütés, szerintünk van benne egy kis urbanista jellegzetesség is, ami talán a finom pasztelles színekben nyilvánul meg.



A járástartalék 52 óra, ami igencsak jónak számít.

Az Aqua Terrát egy Omega 3330 szerkezet hajtja, a lünetta pedig egy irányba forgatható kerámia. Az óratok 44 mm átmérőjű, fekete színű kaucsukba foglalva.

Mondanunk sem kell, hogy a karcmentes zafírüveg kötelező elem, melybe a világos szürke számlap bele van süllyesztve.

Ha már számlap:

A nagy, robusztus fehér mutatók jól állnak ennek a szürke számlapnak, a tűzpiros másodperc mutató pedig ez egészet feldobja.

A funkciókat tekintve igen gazdag óráról van szó.



Van benne dátumkijelzés, kronométer, csavarozott korona, világító indexek, világító mutatók, kronográf, héliumszelep, másodperckijelzés külön számlapon.

Az óra ára igencsak zsebbe nyúlós, de cserébe egy meglehetősen minőségi és strapabíró búvárórát kaphatunk alig 1,4 millió forintért.


OSZD MEG másokkal is!