A karórák királyai egy listába tömörítve: viselj luxusórát a csuklódon

Kifinomultságukkal, változatos designjukkal igyekeznek a figyelem középpontjában maradni.

A folyamatosan változó műszaki technikák alkalmazásához megfelelő szakembereik lévén jutnak el, de a márkájukra híres vonalakat megőrzik.

Szerencsénkre, az ilyen és ezekhez hasonló világmárkák figyelembe veszik a széles spektrumom mozgó igényeket, így képesek olyan produktumot létrehozni, amelyek megfelelnek a köznapi ember elvárásainak is.

Cartier


A híres francia márka óráiról híresült el. Manapság kiegészült a skála gyémántgyűrűkkel, de sokak emlékezetében még mindig a dekoratív órák képe él, amint megemlítik nekik a Cartier nevet. Az új kollekció, a Calibre Collection órái alkalmazkodnak a modern világ igényeihez, megpróbáltatásaihoz.

Stabil szerkezetük és masszív tokjuk ellenáll a környezet viszontagságainak, így alkalmasak a sporttevékenységek közbeni használatra.


Rolex


A korona soha nem megy ki a divatból. A Rolex órák mind a nők, mind a férfiak igényeit képesek kielégíteni, továbbá a sportolók is már régóta letették a voksukat a titániumból készült darabok mellett. Megbízható szerkezete és letisztult designja mindenki számára tökéletes kombinációt jelenthet.

Legyen akár fém, akár bőrszíjas, mindkettő megbízhatónak titulálható, ezáltal a különböző sportok közbeni használattól akár egy elegáns francia étterem vacsoráig megállja a helyét.


Hublot


Bár a fekete mambáról először mindenkinek egy igen veszélyes hüllő jut eszébe, a Hublot mégis ezt az állatot választotta új órája díszítéséhez.

Az órát matt fekete kerámiatok védi, rámáját pedig a titánium és kerámia ötvözete alkotja. Számlapja az aranyas-sárga és lila színkombinációjából áll, aminek közepén egy fekete mamba tekerődzik. Szíja kaucsuk anyagból készült, aminek mintája a kígyóbőrt imitálja. Aki szeretne magának egy ilyen órát, az készüljön a versenyre, mert csak 250 darabot gyártottak le belőle, és várható ára 20 ezer euró körül lesz.

 

OSZD MEG másokkal is!