A Patek Philippe 4 kompromisszumot nem ismerő luxus órája el fog varázsolni

A márka nem csak high-tech látványú, megbízható és precíz óráiról híres. Léteznek olyan luxusmodellek, melyek hétköznapi használatra készültek, de minőségben nem alkudva.

Patek Philippe Calatrava Pilot Travel Time

Ha az ember Kanadába megy egy kis téli kirándulásra,, vagy Japánba utazik üzleti útra, akkor ez az óra egy remekre szabott, megbízható, és stílusos kinézetű útitárs lehet.

A mai mobil világunk kihívásaihoz alkalmazkodik, két időzóna szerint is használható.

Vagyis akik imádnak utazni, és járni-kelni a világban, azoknak nem csak hasznos lesz ez az óra, de szinte kötelező eleme az utazásoknak.

Az éjjelt és nappalt is mutató speciális jelző pedig az időzónák mellett megintcsak egy plusz hasznos dolog, amit elvárunk egy ilyen órától.

Az önműködően felhúzódó karórát 2015-ben dobták piacra, szimmetrikus tervezéssel, lélegzetelállító rozsdamentes acélvázzal, stílusos éjkék óralappal, amin remekül mutatnak a világos színű számok és az ezüstös óramutatók.

Patek Philippe World Time Watch

Ez az óra garantálja tulajdonosának, hogy az bárhol, bármikor tudni fogja azt, hogy hány óra van, és hogy a világ másik felén mennyi is az idő.

A Patek philippe ezen darabja egynél több időzóna megjelenítésére és nyomon követésére is alkalmas. A legtöbb hasonló óra 24 órás lebontásban mutatja az eltelt órákat. Az első így működő Patek Philippe órát 1937-ben dobta piacra a gyár.

Az új modell rózsa vagy fehérarany külsővel is megjelent 38,5 milliméteres rozsdamentes, gyönyörűen csillogó vázzal.

Az automatikus óra alapvetően a világos színek kegyeivel dolgozik. Az óralap elképesztően mozgalmas, de mégsem zsúfolt. A külső körben rengeteg fontos nagyváros van felsorolva, bizonyos időzónák szerint.

De miért éves naptár a neve? Nos, mert évente csak 1 beavatkozást igényel a viselőtől.

Patek Philippe Ref 5396G Annual Calendar

Ez egy 20 éves évfordulóra készült darab, mely éves naptárral rendelkezik, mindjárt két változatban. A modell ugyanis más-más variációval jött ki 2016-ban.

Az éves naptár egy kifejezetten érdekes, hasznos és exkluzív komplikáció, amely ebből a három tulajdonságából egyet levedlett a közelmúltban. De miért éves naptár a neve? Nos, mert évente csak 1 beavatkozást igényel a viselőtől.

Ez az óra 38,5 milliméteres rozsdamentes vázzal rendelkezik, melyet kérhetünk fehérarany "köntösben", ezüstös óramutatókkal, vagy rózsaarany változatban, ezüstösen fehér számlappal.

Patek Philippe Chronograph Ref. 5170R

Az egyik legelegánsabb óra, tele praktikummal. A külleme alapján mintha egy exkluzív csuklóra tervezték volna, mégis a mindennapi használatra lett megalkotva.

Olyan hasznos funkciókkal van ellátva, melyek lehetőséget adnak arra, hogy a maratoni futásunk hosszát és idejét tudjuk mérni, sporthoz és utazáshoz kiváló.

Az órát 2009-ben dobták piacra. Az eredeti modellt nőknek szánták, de megjelent egy másik referenciaszámú modell is, kifejezetten férfiaknak. Mindegyik modell 39,4 milliméter átmérőjű, letisztult számlappal, melyen kiváló kontrasztot alkotnak a számok, és markánsan megjelennek az óramutatók.

Bár ezek egyszerű kronográfoknak tűnnek, a Patek Philippe kínálatában találunk olyan órákat, melyek rendelkeznek stopper funkcióval, második időzónával, és világórával is.