Mido Ocean Star Diver 600: egy zseniális búváróra, mely a nagyokkal is vetekedhet

Egy igazi költséghatékony órát mutatunk be. Sokkal többre képes, mint elsőre gondolnád róla!

A címben kicsit füllentettünk.

Vagy mégsem?

Arról van szó, hogy nem annyira budget óra, mint az emberek elsőre gondolnák, mint például egyes japán konkurenciák márkái, de ennek ellenére határozottan mondható, hogy jó árú.

A remek árfekvés mellett maga az óra meglepően sokat tudó, kellően elegáns, egyszóval az emberek meg fognak vele elégedni, ha ezt választják.

 

A Mido Ocean Star Diver 600 egy olyan merülő - búvár - óra, ami 600.000 forint alatti árával kenterbe veri - árban - a svájci órák legtöbbjét.

Hogy ehhez milyen minőség társul?

Nos, a jelek szerint arra sincs panasz, sőt!

Tetszetős 600 méteres vízállóság, 99% bizonyossággal kerámia lünetta (ez az infó döbbenetes módon hiányzik a Mido hivatalos oldalán az óra leírásából, de minden hírben megjelenik és a képek alapján is annak tűnik), hivatalos COSC Chronometer igazolás, a felépítéshez képest minimalizált tokvastagság.



Emellett 80 órás járástartalék és, ha ez számít, erősen Audemars Piguet Royal Oak Offshore ihletésűnek tűnő óra- és percmutatókkal.

A design tetszetős, bár azt meg kell hagyni, hogy túl nagy különlegesség nincs benne, egyszerűen "csak" hozza a formát.

De egy ilyen árú óránál nem is várható el feltétlen, hogy az egyedi formákkal rabolja ela szívünket.

A tok 43,5 milliméter átmérőjű – nem kicsi, de 600 méteres búváróra mértékkel nézve nem bődületes –, vastagsága pedig 14,05mm, ami szintén a hordhatóságot szolgálja a papírnehezék funkcionalitás helyett.

Akad Super-LumiNova bőséggel, hogy legyen fényjáték a sötétben, ahogyan az egy patent búvárórától elvárható.



Sokat tud, nem kell bankot robbantani érte és rögtön két változatban elérhető: a Mido Ocean Star Diver 600m kék számlappal, acél tokkal és acél csattal, valamint fekete számlappal és fekete PVD bevonatú acél tokos, fekete gumi szíjjal.

Szerintünk az árához képest egy kifejezetten jó óráról van szó.

Aki nem szeretne túlzottan mélyen a zsebébe nyúlni, de szeretne egy kellemes kis órát, akkor mindenképpen javasoljuk neki!

OSZD MEG másokkal is!