Érdekes kreatív órák, amik mindent a feje tetejére állítanak!


Figyelem, szürreális utazás következik olyan órák világába, amiknek semmi értelme!

Számlap nélküli óra


Ez egy igen érdekes óra, sokak szerint csak viccből készült el, pedig a mai napig létezik és árulja a gyártó.

Minden bizonnyal arra szolgál, hogy az órahordó embereket figurázza ki, mindenesetre mindenki értette a poént, és sokan vásároltak belőle.

Még jó, hogy mi, óraszerető emberek humorunknál vagyunk, és a helyén tudjuk kezelni az ilyen próbálkozásokat is.

Nem mellesleg a gyártó cég nem provokálni akart, hanem ahogyan ők fogalmaztak, kihagyhatatlan ziccer volt az óra legyártása, amin sosem tudod megnézni az időt.



ZIIIRO Spirálos karóra


Ez az óra már ténylegesen mutatja az időt, de a leolvasás nagyon bajos. ha valaki pontos időt kér, akkor közel lehetetlenség leolvasni és elmondani neki.

Egy biztos: aki szeret mindig mindenhova pontosan odaérni, és fontosak neki az elvesztegetett percek, ne válassza ezt az órát.

A kinézete kellően modern, mondhatni már-már futurisztikus, melyre ráhajaz a színes, de minimalista stílus is. Egy Vissza a jövőbe filmbe tudnánk leginkább elképzelni Marty McFly csuklóján.



Ora Unica fonalas karóra


Szintén egy vicc kategóriában és annak szellemi jegyeiben készült óra, ami tökéletesen alkalmatlan az idő mérésére. Egy fonál "mutatja" az időt, legalábbis szimbolikusan.

Mikor épp, és hogyan tekeregve...

Az egésznek semmi értelme, mégis sok eladást produkált, mert az utóbbi időkben az effajta termék kifigurázások is nagyon divatosak, még azok körében is, akik szeretik az órákat.



Cserélhető hátterű, "boldog" karóra


Ez egy szintén szándékosan mókás próbálkozás, a mezőnyben azonban megdöbbentő módon ennek van a legtöbb haszna, létjogosultsága!

Ha jobban megnézzük, a háttér cserélhető, azaz a számlap könnyen kivehető. Már ha lehet itt SZÁMlapról beszélni.

Ami érdekes és üde színfolttá teszi az órát, hogy a szemek valóban mutatják az időt, éppen arra fordulnak perc és óra szerint, ahol épp jár az idő.

Zseniális és vicces minimalizmus ötletes köntösben!



OSZD MEG másokkal is!