Richard Mille Bonbon órakollekciója igazán áll-leejtős

Karóra, vagy luxusbonbon? Igazán színes órakollekcióval rukkolt elő, nem csalódtunk a mesterben!

Richard Mille egy remek óramester, igazán zseniális ódon újszerű formákban tud órákat alkotni de ha kell, képes kompromisszumot kötni, de csakis a minőség jegyében.

A kreativitása remek órákat eredményezett már több ízben, de most egy igazán érdekes, nagyon színes kollekcióval, vagy sorozattal rukkolt elő.

A technológiai szofisztikáltság, a foglalkozás és az aprólékosság süt ezekről az órákról.

És az sem utolsó, hogy úgy néznek ki, mintha bonbonok lennének.



Éppen ez volt a cél!

Az új Bonbon kollekció 10 új óramodellt takar, melyek egyedi gyártásúak, éppen emiatt limitált kiadásúak, azaz mindösszesen 30-30 darab készült belőlük fajtánként.

Szó szerint édes élvezet, legalábbis látványra, mert a Bonbon kollekció nem hazudtolja meg a nevét.

Ezek az órák tényleg úgy néznek ki, mint az édességek, az ember legszívesebben bele is harapna némelyikbe.

Vigyázat! Nem ehetők, és nagyon éhes lesz tőlük az ember, már a puszta látvány is ezt hozza ki belőlünk.



A Bonbon kollekció az óramester elmondása szerint egy-egy "jelenetet" azaz helyszínt elevenít meg a Willy Wonka és a csokigyár nevű alkotásból.

Azt az elején le kell szögezni, hogy ezek az órák bár lehet, hogy megosztóak, de azt nem lehet rájuk mondani, hogy ne lennének érdekesek és gyönyörűek.

Főleg a női vásárlókra hagyatkoztak a megalkotásukkor, ugyanis elsősorban ők fognak megbolondulni ezekért az édességeknek tűnő órákért.

A kollekció létrehozása összesen 18 hónapon át tartott, mely alatt rengeteg tervezés és újratervezés is történt, hogy megalkossák azt a 10 órát, amivel elkápráztatják a világot.

Különleges akril technológiával lettek felfestve az apró kis édességek, gyümölcsök és cukorkák díszelemei az órák külsején illetve a számlap zafír üvegbúrája mögött.

Sokak szerint Richard Mille ezzel újra bebizonyította, hogy bizarr, elsőre furának ható témákba is tud remek és maradandó órákat alkotni.

Egy biztos: ezeket az órákat "zabálni" fogják a vásárlók.