A Jaeger-LeCoultre nem akármit jelentett be: forradalmi garanciaprogramot vezetne be

Vajon ehhez mit fog szólni az Omega vagy a Rolex?

A Jaeger LeCoultre egy nagyon neves és igényes órákat gyártó óragyár.

Sok mindenben élen jártak az elmúlt években, és képesek voltak időről-időre megújulni.

Most pedig valami olyat jelentettek be, ami valóságos forradalomként söpörhet végig az órapiacon, legalábbis igen merész és innovatív lépés.

Ezzel elsőként lépnek ebben a tekintetben a piacra.



Arról van szó, hogy mivel annyira bíznak az óráik megbízhatóságában és minőségében, létrehoznak és elindítanak egy egységes garancia programot, mely 8 évre szól.

Azaz a Jaeger Lecoultre órákra 8 év garancia jár, ami igencsak hosszú idő, és meggyőző erejű lehet azoknak, akik luxus karórákban gondolkodnak és még vásárlás előtt állnak.

Ez azért nagyszabású és értékelendő kísérlet, mert még a nagy neves és klasszikus óragyárak is csak 5 év garanciával dolgoznak, mint a Rolex vagy az Omega.

Az órák szervizelése soha nem volt még ilyen egyszerű.

Az, hogy egy gyártó ilyen hosszú garanciaidőt kínál az órák világában, tényleg egyedülálló, és óriási hatással lehet a versenyre.



Ezzel ugyanis a többi gyártót is arra ösztönözheti, hogy ugyanezt meglépjék, vagy legalábbis felzárkózzanak.

Ennek pedig egyértelműen az óratulajdonosok lesznek a nyertesei, mert a pénzükért nem csak megbízhatóbb órákat kapnak, de hosszú szerviz időt, ha mégis elromlanak, meghibásodnak.

Egyúttal arra ösztökéli a gyártókat, hogy a minőségen felül még minőségibb gyártási technológiákat fejlesszenek ki.

Végső soron be fogják bizonyítani, hogy igen is, lehet időtálló darabokat alkotni, amik akár évtizedeken át elketyeghetnek úgy, hogy hozzájuk sem nyúlnak.

OSZD MEG másokkal is!