Corum Admiral's Cup Challenger: briliáns ékszer csukóra: ez az óra levesz majd a lábadról


Ennek az óragyárnak a sikerét a hajózók számára készített karórái alapozták meg.

Az 1955-ben alapított Corum óragyár kollekciójának gerincét korábban az Admiral's Cup nevű modellek adták, ezeken a hagyományos arab számok helyett a nemzetközi zászló-abc színkombinációit festették.

Sokáig az Admiral's Cup nevű modellekkel azonosították a Corum óragyárat. Ez annak is köszönhető volt, hogy a Corum 1993-ban valóban részt is vett az angol és ír partok mentén megrendezett Admiral Kupán.


Az Admiral's Cup karórák új generációs darabjai igen népszerűek.

A segédszámlapok elhelyezése miatt - ránézésre úgy tűnhet, hogy stopperes óra, azonban ezeknek a modelleknek a nagy része mégsem az.

Az óra átmérője 44 mm, 11 mm vastagsággal.



Az eredetileg 205-ben debütáló óra láthatóan már küllemre is jelentősen eltér a szokványos luxus karóráktól, de ez kifejezetten jól áll neki.

Az óra unisex, azaz egyszerre hordhatja mindkét nem, mert nincsenek kifejezetten maszkulin jellegű forma megoldások.

A szíj anyaga rozsdamentes acél, dupla nagykapcsos csattal, akárcsak maga az óratok.



A tok különleges összetételű, egyrészt a lünetta anyaga a legtisztább rozsdamentes acél, amibe bele van süllyesztve a fekete számlap, karcmentes zafírüveg mögé rejtve.

Az óra egyébként elképesztő, már-már csillagászati áron van kínálva, azonban akinek van pénze rá, annak tényleg megérheti, mert egy alapvetően egyedi és kiváló minőségű óra lehet a birtokában.

Az óráért ugyanis akár másfél millió forintot is ki kell csengetni.

OSZD MEG másokkal is!