Ennél az 5 Graf Zeppelin óránál nem találsz jobban az órapiacon!

Napjaink legjobbjai. Minőségi válogatás Maximalistáknak!

Az ma már nem elég, ha azt mondjuk a vásárlóknak, hogy vegyenek egy órát. Akik kifejezetten szívükön viselik azt, hogy pontosan milyen darabot választanak, jól megválogatják a "csuklóékszerüket", azok tudják, hogy egy óra kiválasztása nagy körültekintést igényel.

Az embernek nehéz dolga van.

mesteri darabot akar, amiben a praktikum és az elegancia ötvözve van. Mások a múltat visszaidéző retro megjelenésért vannak oda, megint másoknak a szívét a strapabíró darabok rabolják el.

Akármit is keresel, a Graf Zeppelin órái között egészen biztosan meg fogod találni a karakteredhez és az igényeidhez passzoló órát, ugyanis összeválogattuk neked az 5 legjobb órájukat, ami manapság kapható a piacon!

Graf Zeppelin Chronograph Retrograde óra

Ez az óra különleges kijelzővel rendelkezik, amit a retrográd kifejezés is takar nevében. Ez egy olyan kijelző, ahol a mutató nem teljes kört, csak egy adott körívet jár be, majd mikor végére ért, visszaugrik az ív elejére, a kiindulópontba. Általában a hetek napjainak kijelzésére használják, de gyakorlatilag mindenféle funkció megjelenítésére alkalmas.

Az biztos, hogy ez egy kifejezettem termetes méretű óra, így biztosan fel fogja kelteni a figyelmet. Azonnal magával ragad, mindent maga mögé utasít már ránézésre is.

Széles fekete bőrből mívelt csuklószíj foglalja keretbe a gyönyörűen tükröződő rozsdamentes acél vázat.

A kijelző mögötti háttér igazán különleges, olyan hatást kelt, mintha úgy lett volna összeöltve a fém. Egyszerre modern és elegáns, és van benne valami frissítő.

Lehetőség van különböző időzónákat nyomon követni rajta, akár 24 órás bontásban. Az összes szám római szám a kijelzőn, éjfekete színben, akárcsak a vékony, de karizmatikus óramutatók.

Graf Zeppelin LZ-127

Ez egy különleges darab, ami önműködően felhúzható. Első ránézésre kifejezetten sportos külső kapott, de olyan design-nal, ami egyben eleganciát is sugároz magából. Olyan, mintha nem is ugyanazon óramárka modellje lenne, annyira markánsan elválik társaitól.

Klasszikus rozsdamentes acélváz, gyönyörű mélybarna bőrből készült csuklószíjjal keretezve.

A számlap letisztult, mondhatni már-már minimalista, fekete számokkal és vastagon ívelt óramutatóval. ha megfigyeljük, a másodpercek is helyet kaptak a számlap sarkán jelölésként.

Graf Zeppelin kronográf karóra 100. évfordulós kiadás

Az óragyártónak szinte az összes órája nagyobb valamivel, mint az átlag órák, ezzel a készüléssel sincs ez másképp.

Különleges bőr megjelenést kölcsönöz neki a szénfekete csuklószíj, amit barna bőrből készítettek. Az óra váza rozsdamentes acélból lett kovácsolva.

A számlap igen mozgalmas hatást kelt, rengeteg minden megtalálható rajta. Ezáltal egy igen precíz, részleteiben is jól használható órát kapunk. A sötét mutatók kellően markánsan vannak megtervezve, nem véknyak, nem is ormótlanul vastagok, és remekül harmonizálnak a bézs felülettel.

Erre az órára bárki szívesen tekintene sajátjaként.

Graf Zeppelin automata karóra

Ez a darab a gyártóm többi órája közül is kiemelkedik, mert sokkal kifinomultabb formát ölt, látszik, hogy kiemelten foglalkoztak vele.

A fekete csuklószíj minőségi bőrből készült, pontosan olyan hatással, mint a számlap.

Az egész egy kellemes kontrasztot alkot a rozsdamentes acélvázzal és kapoccsal. Arról nem beszélve, hogy a számok aranyozottak rajta, és viszonylag nagyok, hogy könnyen lehessen olvasni őket.

A számlap legkülső köre tachymetert is tartalmaz. A számlapon a tachymeter az átlagsebesség mérését szolgálja.

Graf Zeppelin LZ-129 Hindenburg

Igazi órakülönlegesség, még a Graf Zeppelin családon belül is. Különleges, sötétkék színben alkották meg, ami foszforeszkáló hatású.

Ez pedig azt eredményezi, hogy az óra bizonyos mértékben képes a színét változtatni más-más fényviszonyok között. Fekete csuklószíj foglalja keretbe a rozsdamentes acélvázat és a kapcsot.

A számlap remek kontrasztot alkot a rajta lévő sötét számokkal és a háttérrel.