Alpina Startimer Pilot: egy letisztult óraremek igazi kalandoroknak, maszkulin karakterrel

Ez egy olyan óra, ami megfizethető árú még azok számára is, akik csak most ismerkednek az órák világával, és a pilóta órák kedvezői, de gyakorlatilag bárkinek a szívébe be tudja magát lopni!

Az óra hihetetlenül különleges, és a belső funkciókat és a finommechanikát tekintve is igen impozáns, főleg az árához képest.
Pilóta óra, nem csak pilótáknak.

Egy ilyen órát ugyanis használt állapotban már akár 100 ezer forint környékén be tud szerezni az ember.



A pilóta stílusban készült óra tokja természetesen rozsdamentes acél, mely mögött az óra belső működéséért az ALPINA AL-240 szerkezet "ketyeg".

Az óra formája viszonylag kerek, ezt a formatervet végig tartja, egyetlen eleme sem ugrik ki ebből a vonulatból.

Az óra funkcióira ténylegesen rátérve:

Az óra rendelkezik dátumkijelzéssel, valamint 100 méteres mélységig teljesen vízálló.

A letisztult fehér számlapot karcálló zafírüveg védi, mely alatt robusztus, és szintén kerek formákkal operáló mutatók tekeregnek.

Az óra számlapja egyébként jól leolvasható, ez pedig nagyon fontos szempont egy pilóta óránál.



Az órát körülölelő óraszíj gyári nylon, de abból is a jobb minőségű, és kifejezetten "rápattan" az óratokra, azaz nagyon is jól összepasszolnak.

Emellett pont ezért rendkívül ergonomikus, ez pedig nagyon fontos egy ilyen jellegű óránál, hiszen azt a hatást kell elérni, hogy az óra viselőjének fel se tűnjön a viselésből adódó esetleges kényelmetlenség.

Mintha csak csuklóra öntötték volna.

Szóval aki kényelme,s és egyben mutatós órát szeretne magának, és kifejezetten kalandor beállítottságú, vagy csak szereti a modern, sportosabb órákat, megfizethető áron, annak jó választás lehet!

Természetesen többféle változatban is létezik!

Te elfogadnád?



OSZD MEG másokkal is!