Nordgreen: új fejezet a skandináv luxus világában: zseniális órákkal rukkoltak elő

A Koppenhágában létrejött Nordgreen jellegzetessége, hogy teljes mértékben figyelmen kívül hagyja az aktuális trendeket, kialakítva egy különleges, saját életérzést.

A Nordgreen nemrég, a kickstarter kampányának köszönhetően robbant be a skandináv óramárkák világába, mely Európa 10 legsikeresebb kampánya között szerepelt.

Népszerűsége azóta is töretlen, a népszerűség pedig egyre csak nő az európai és ázsiai országokban egyaránt.

A márka komoly, céltudatos értékeket vall, melyet a tervező, Jacob Wagner, aki korábban már a Beng & Olufsennel, az Alessivel és a MoMa-val is együtt dolgozott, tökéletesen kibontakoztat minden egyes darab megtervezésekor. Kivételes tehetséggel hidalja át a funkcionalitás és esztétika közti szakadékot, létrehozva így egy olyan művészetet, melyet mindenki könnyedén beépíti mindennapjaiba.



Miért rajongunk a Nordgreenért?

1. Minden egyes darab a legnagyobb odafigyeléssel, a legkiválóbb minőségben készül, ennek köszönhetően egy életre szóló befektetés.

2. Hibátlan tervezés Jacob Wagnertől, Dánia egyik legnépszerűbb tervezőjétől, aki korábban a MoMa-val is együttműködött.

3. A márka a skandináv minimalizmus tökéletes megtestesítője, így minden darabot könnyedén kombinálhatsz bármely outfiteddel.

4. Minden óra egy esély, hogy szebbé tedd a világot, ugyanis Te dönthetsz, hogy az egészséget, az oktatást vagy a környezetvédelmet támogatod.

5. Az óralap és a szíj különböző méretben kaphatóak, így nők és férfiak számára egyaránt elérhetőek.

6. A cserélhető szíjaknak köszönhetően kedved és öltözéked szerint könnyedén variálhatod órád kinézetét.

Az Infinity kollekció megalkotásakor a tervező legjelentősebb inspirációforrása a természet volt.



Igyekezett azonban kiszűrni mindazt a romboló hatást, melyet modern civilizációnk gyakorol Földünkre, s csupán az egyszerűséget, tisztaságot és szépséget hagyta meg.

Mindezt reprezentálja a számlap visszafogott, letisztult stílusa, létrehozva egy rendkívül elegáns, finom megjelenést.

A számlap mély görbülete az idő és a tér végtelenségét jelképezi, innen kapta nevét a kollekció, mely tökéletes mindazoknak, akik a tömegből kiemelkedő, ugyanakkor a mindennapokba illeszkedő stílus hívei.

Mi az ezüst, szürke szíjas verziót választanánk, melyet több más színkombinációban is megtalálsz.