Ezt az órát mintha csak egy jó szivarhoz teremtették volna

Cuervo y Sobrinos Esplendidos CSWC: jól esik a csuklón, mint egy kubai szivar.

Egy egészen különleges órát mutatunk be most nektek.

Egy olyan órát, amit már első ránézésre is azonnal megkedvel az ember, különösen ha szereti a jó szivarokat.

Az órát ugyanis nem titkoltan a szivarok jellegzetességeivel, vonásaival "ruházták" fel. Éppen ezért kellően stílusos elegancia sugárzik róla, az ember szinte azonnal humidorba tenné.

A Cuervo y Sobrinos Esplendidos CSWC 35×47 milliméteres tokja erősen a kései negyvenes évek formavilágát idézi. A névben szereplő CSWC az immár 10. alkalommal megrendezett szivarozási világbajnokságra utal, amelynek 5 éve partnere a márka.



Ki is tettek magukért. A három változat közül a pezsgő színűt a világbajnok kapja, amely természetesen egyedi darab. Az ezüst színűeket a nemzeti bajnokok, míg a barnára elvileg bárki szert tehet.

Azért elvileg, mert mindössze 80 darab készül belőlük.


Az óraipar egy hitelesnek tűnő együttműködése ez, mely bár nem kifejezetten a dohányzás népszerűsítésére hegyezi ki az egészet, mégis ad egyfajta füstös bájt neki.

A pipázás és a szivarozás egy közkedvelt, sokkal elegánsabb módja a dohányásnak.

Ennek jegyében és szellemében mutatták be ezt az órát mely a Zenith és a Cohiba szivarmárka legendás együttműködését idézi fel bennünk.



Nem csak maga az óra annyira különleges, de a csomagolása is.

A svájci márkák sok évtizedekkel ezelőtt szíves örömest látták el saját óráikat a “Cuervo y Sobrinos” jelzéssel, teljesen elhagyva saját nevüket. Még a Rolex is hajlandó volt erre egykor.

OSZD MEG másokkal is!