Néhány dolog, amit a Curren férfi karórákról tudni érdemes - meg fogsz döbbenni

Régóta keresed a tökéletes karórát, de az egyik túl drága, a másik pedig túl unalmas? Akkor a Curren vagány divatóráit imádni fogod, hiszen ezek a lezser kiegészítők elengedhetetlen kellékei egy magabiztos és stílusos pasi ruhatárának.

Most pedig össze is gyűjtöttük neked róluk a legfontosabb tudnivalókat, ismerd meg közelebb a Curren férfias óráit.

A Curren karórái elképesztően népszerűek a divatos férfiak körében

Az elmúlt években a férfiakat is egyre inkább meghódították a pénztárcabarát divatórák, amelyek közül a Curren márka népszerűsége igazán kiemelkedő. Az Óra-karóra webáruházban például több fazon is felkerült a legkapósabb férfi órák TOP 10-es listájára az elmúlt években.


Univerzális fazonok közül válogathatsz a legkülönfélébb viseletekhez



A siker egyik oka egyértelműen a zseniális színválasztás, hiszen a Curren tervezői előszeretettel nyúlnak az ezüst, a fekete és a barna különböző árnyalataihoz. Ezek az univerzális színek pedig a legváltozatosabb színű és stílusú ruhák mellett is megállják a helyüket, vagyis a Curren karórákat a több összeállításodhoz is nyugodtan felveheted.

A Curren karóráival könnyedén követheted a legújabb trendeket

Szeretsz mindig a legújabb trendek szerint öltözködni? Akkor a Curren karóráit imádni fogod, hiszen elképesztően változatos kínálatukban mindig megtalálod a legújabb divatőrületekhez passzoló modelleket. A márka tervezői ugyanis nemcsak követik az aktuális trendirányzatokat, de folyton piacra dobnak egy-egy izgalmas új órát hozzájuk.

Óra-karóra tipp: tudtad, hogy a farmerdzsekik visszajöttek a divatba? Sőt, egyenesen a legvagányabb viseletek közé tartoznak, amelyek mellett egy sötétebb ezüst színű óra fest a legjobban.

Egy vagány Curren óra tökéletes választás a lezserebb viseletek mellé

A Curren karórái szembemennek mindennel, ami megszokott vagy hétköznapi. Igazi vagány órakülönlegességek, amelyeket közt megtalálod a sportosabb viseletek és a merészebb, extravagáns összeállítások tökéletes kiegészítőit is.



Válogass a formabontó szíjak, formás óraházak és a mutatós számlapok őrülten széles és lenyűgöző skáláján. A Curren lenyűgözően lezser karórái mindent tudnak, amire csak egy határozott és magabiztos férfinak szüksége lehet.


A Curren karórái egy erősebb karon is remekül festenek

És akkor a nagyméretű karóráikat még nem is említettük! Az erősebb kezű férfiak tudják, hogy sokszor mekkora kihívás olyan órát találni, amely egy izmosabb karon is jól mutat.

A Curren azonban nem éppen a visszafogott fazonjairól híres, és ez a karórák méretében is megmutatkozik.

Sőt, a Curren karórák közt az örökké fiatal pasik is könnyedén rálelnek majd új kedvencükre. A legfrissebb kollekciók ugyanis mindig tartogatnak néhány ütős, energikus modellt, amelyek azonnal meghódítják a fiatalabb korosztályokat is.


A Curren divatórák ráadásul nemcsak elképesztően jól néznek ki, de igen kényelmesek is. A bőr és a designbőr szíjas modelleket például teljesen nyugodtan viselheted reggeltől estig, szinte meg sem érzed majd, hogy a kezeden van az órád.

OSZD MEG másokkal is!