Ezeket a karóra-csodákat ismert sportolók is hordják: nem bíznak másban, csak ezekben!

Az itt található lista rá fog döbbenteni arra, hogy bizony a neves sportolók, akik már sokmindent tettek le az asztalra, kifejezetten nagy órarajongók hírében állnak.

A világ legjobb úszója, vagy az univerzum leggyorsabb futója vajon milyen órára bízza az idejét?

Roger Federer


Na, őt így elsőre nagyon nagy valószínűséggel senkinek sem kell bemutatnunk. A világ egyik legjobban ismert győztes teniszjátékosa, aki a szakmájának a csúcsán van.

Gyakorlatilag már mindent elért, vagy még annál is többet. Olyan nagy befolyása van, hogy rengeteg márka bármit megtenne azért, hogy valahogy megnyerje magának.

Érkeztek is hozzá folyamatos megkeresések az elmúlt években...

A legtöbb lehetőséget egy esetleges márkakapcsolatban a Rolexszel látta meg, mert elmondása szerint szereti ezeket az órákat, minőségi és kényelmes darabok, nem utolsó sorban gyönyörűek. Federer olyannyira komolyan vetet a dolgot, hogy még Rolex reklámokban is szerepelt.

Egyik legritkább darabja egy 1981-es Rolex Daytona.


David Beckham


A lista talán egyik legközkedveltebb és egyben legnagyobb hírnevű tagja. A focista, akiért él-hala világ, de még a nem túlzottan focirajongó lányok is.

Beckhamet leginkább ruhákról lehet ismerni, a focin kívül persze.

Rengeteg ismert cége van, amik a divatpiacra betörve óriási sikert arattak. Azonban az órák szerelmeseinek is feltűnhetett az, hogy nagy óraviselő hírében áll.

Van is neki egy Tudor órája, illetve sokszor láttak a csuklóján Breitling modelleket is. Egyik kedvenc választása a Breitling Transocean Chronograph Unitime.

Meg kell hagyni, nem csak a foci terén profi, és nem csak a divathoz konyít egy keveset, de van egy jól meghatározott ízlése, ami nem is olyan rossz, sőt!


Michael Phelps


Róla senki enm gondolná, hogy imádja az Omega órákat. Az egyik kedvenc databja az Omega Seamaster Planet Ocean 600M.

Talán az óra nevéből és típusából már sejtheted, hogy miben is utazik Phelps, ha esetleg nem lenne ismerős a számodra.

Ő egy igazi úszólegenda,a kiről gyakran azt tartják viccesen, hogy már kopoltyúkat növesztett...

Számtalan sporteseményen kapták már rajta azon, hogy valamilyen különleges Omega órát hord.

A riói olimpián például az Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer-t viselte.


Usain Bolt


Ő talán a világ és az univerzum leggyorsabb embere. Ha bárkinek le kellene győznie őt, nem mernénk nagy tétekben fogadni rá...

A világ leggyorsabb futója komoly tényező lehet bármilyen óramárka mellett, és ezt a gyártók is nagyon jól tudják, nem véletlen, hogy az elmúlt években folyamatosan környékezték meg egy kis együttműködésért cserébe.

A sportlegenda végül beadta a derekát, mert ő maga is nagy óra rajongó.

Előszeretettel hord egy kifejezetten egyénileg átalakított Hublot Bing Bang King Power-t.

Ennek az órának a bőrszíja ugyanolyan anyagból készült, mint annak a Nike cipőnek, amiben a 2008-as olimpián világrekordot döntött.