Zenith Defy Classic: Igazi Zenith, férfi csuklóra "szabva"

Ez az óra minden harcedzett órakedvelőt vagy óragyűjtőt két vállra fektet.

Nem csak puszta látványban nyújt páratlan élményt, de a funkciókat, a működést tekintve sem kell szégyenkeznie a legnagyobbak között.

Sőt, ami azt illeti, bizonyos értelemben még újat is tud mutatni a nagyok között, nem szokványos, felívelő megoldásokat.

Minden kétséget kizáróan nagyon új és nagyon mutatós Zenith Defy kollekció és annak is kifejezetten a Zenith Defy Classic vonulata.



A különleges luxus karórának két változata létezik:

A kék, "sunburst" névre hallgató, lágy, fényes, központos csiszolású tele számlapos, valamint az áttört számlapú, Skeleton avagy csontvázasított változat.

Mindkettő elérhető titán csaton, gumi vagy bőrszíjon egyaránt, minimális árbeli eltéréssel a különböző szíjak illetve a számlap léte-nem-léte alapján.

Az óra pehelykönnyű versenyző.

Felmerülhet a kérdés ezért a minőséggel kapcsolatban. De mindjárt elmagyarázzuk!



A tok 41 milliméter átmérőjű, 10,75mm vastag, titánból készül, tehát könnyű – ezzel itt egy újabb alkalom, hogy hangsúlyozzuk: a nehéz óra nem feltétlen egyenlő a minőségi órával.

Hála a titán toknak és a visszafogott méretnek, az új Zenith Defy Classic súlya minimális, ez azonban nem megy a minőség rovására.

Egy igazán bátor és kreatív óra, ami a Zenith-től megszokott lehet.

Ez az óragyár ugyanis azzal vívta ki magának a nagyok közti tiszteletet is a piacon, hogy mert újat álmodni, megszokott sémákat tört meg, új látványelemeket, funkciókat vezetett be, kísérletezett velük.



Szerencsére aztán ezek a kísérletek mindig jól is sültek el, akárcsak a szóban forgó darab.

A minimalista sötétkék számlap, és a rajta kanyargó vékony, ívelt másodpercmutató, valamint a robusztus óramutatók eleganciát tükröznek.