5 exkluzív de elérhető árú karóra férfiaknak: ezek lehetnek a legjobb választások

Ha nem nyúlnál mélyebben a zsebedbe, de szeretnél cserébe mégis minőséget és luxushatást kapni, ezeket ajánljuk!


1. Bering 10542-567

Nagyon divatos, ráadásul még funkciókban is igen gazdag férfiaknak szánt karóra.

Az ára 76.000 Ft körül mozog, tehát nem az a kifejezetten méregdrága óra, még a megfizethető kategóriában van a kevésbé tehetős férfiak számára is.

Az elegáns bőrszíjnak és a divatos fejrésznek köszönhetően szinte bármilyen öltözékhez ajánljuk ezt a terméket. Víz és cseppálló ház és karmentes zafír üveg gondoskodik róla, hogy a minőség még sokáig minőség maradjon.

Alapértelmezetten három év garanciát ad a gyártó, de biztosak lehetünk benne, hogy nem lesznek problémáink az eszköz tartósságára vonatkozóan.




2. Nautica NAI14518G

Igazán stílusos, régivágású eleganciát kölcsönöz bármilyen férfi csuklójára. Ergonomikus kialakítású, a barna bőr óraszíj pedig kifejezetten extravagánssá teszi.

Ez egy egyedi kvarcóra rozsdamentes acéltokból legyártva a Nautica gyártótól.

mag az óragyár inkább sportos és modern órákat gyárt, de időnként előállnak elegánsabb, nagyobb luxust sugárzó modellekkel is, amikért ráadásul nem kérnek el csillagászati összegeket.

A funkciók között jelen van a stopper és a dátum kijelző funkció. Két éves gyári garanciát kapunk a termék mellé és az ára megközelítőleg 50 ezer forint körül mozog. A sportos és elegáns megjelenés ötvözete rendkívül népszerűvé vált az amerikai óramárka kedvelőinek sorában.



3. GUESS Horizon

Az egyik legnagyobb "ágyú" az olcsóbb kategóriájú órák között, főleg azért, mert a külseje alapján azt gondolnánk, hogy több százezer forintért lehet egy ilyet kapni, pedig nem!

Az óra már 49.000 Ft-tól kapható.

Stílus és Minőség. Ez két fogalom határozza meg a GUESS üzleti filozófiáját. Ez is, amit megtapasztalhatunk, ha kezünkbe vesszük a terméket.

A rozsdamentes acél borítás gondoskodik az óra időtálló óra szerkezetről. Mind elegáns öltözékhez, mind pedig általános megjelenéshez jó választás lehet ez a termék.



4. Slazenger férfi karóra

Fiatalos és trendi modell, mely egyfajta modern luxus vonalat képvisel az eddigi órák között. Kicsit kilóg a sorból, de mégis gyönyörű, és ad valami pluszt a viselőjének.

Akik szeretik a sportot és a divatot, azoknak feltétlenül tetszeni fog.

Nem prémium kategóriás óra, de kifejezetten jó a megjelenése, és az általa nyújtott funkciók is. A nemesacél termék, elsősorban sportoláshoz és fiatalos öltözködéshez ajánlott. Átlagosan két év garancia jár hozzá és körülbelül 50 ezer Ft-ért rendelhető meg.




5. Roamer Superior Chrono

Ez egy valóban prémium kategóriás óra, nemesacél tokba foglalva, tükröződésmentes, karcálló zafírüveg mögé rejtett csodálatos számlappal. Az időtállósága legendás, és nem csak elegáns, de még hétköznapi viselethez is remekül passzol.

A kifejezetten egyedi design is árulkodik a luxus minőségről, ennek ellenére az óra már 125 ezer forintért megvásárolható. Dátum és stopper funkciókkal van felszerelve, és átlagosan két év gyári garanciát kapunk rá.


OSZD MEG másokkal is!