7 meggyőző érv a Rolex órák mellett: ezért dönts a minőség mellett, nem fogod megbánni

7 ok, ami miatt te is el fogsz gondolkodni egy Rolex vásárláson, ezt garantáljuk!

1. Hírnév és csillogás


Nem ez az elsődleges ok,a de a Rolexeket mindig körbelengte a csillogás és a hírnév. Na, de a hírnevet el kell érni, ki kell érdemelni.

A Rolexek legnagyobb óracsodái mindig elértek valamit a történelemben, így méltán váltak neves óramárkává Rolexék. Idővel pedig a luxus és a megbízhatóság mintaképévé vált.

2. Minőség


A gyártási minőség fogalma szintén hamar összeolvadt a Rolexszel. Az emberek és a közvélemény elkezdett azzal tisztában lenni, hogy a Rolexek mindig a lehető legjobb alapanyagokból készülnek, a lehető legjobb óramesterek által, sokszor kézi, precíz összeszereléssel.

A Rolex mindig is kínosan ügyelt arra, hogy ne adjon ki rossz órákat a kezei közül, ezért renoméja mind a mai napig megmaradt.


3. Minden igényt kielégítenek


A Rolex órák nem csak kívül, de belül is megkapóak voltak. Nem ismertek kompromisszumot ugyanis semmiben! Öröknaptár, vagy tourbillon? Több száz méteres vízállóság, vagy épp kopásálló rozsdamentes acéltok, karcmentes zafírüveg?

Ezekkel mindig minden Rolex által gyártott óra rendelkezett, ráadásul számos extra funkcióval voltak ellátva az egyes modellek, limitált szériájú darabok

4. Kellemes elegancia


A Rolexek egyik legnagyobb védjegye a csillogás és a minőség mellett a látvány maga. Az órák csodaszépek, úgy néznek ki, mintha igazi férfi ékszerek lennének. Mert valójában azok is!

Az efféle órákat sok férfi azért választja, mert amellett, hogy sokat tudnak, mivel svájci minőségűek, még rendkívül mutatósak is!

5. Aukciós rekordok


Nem titok, hogy a Rolex órái sok aukciós rekordot döntöttek már meg. Volt olyan óramodell, amit 15,5 millió dollárért adtak el, ami mögött sok más gyártó órája elbújhat.

Egy olyan óragyár óráit hordani pedig mindig nagy megtiszteltetés, melyért ennyire bolondul és rajong a világ.


6. Állandó megújulás

A Rolex mindig is szeretett innovatív lenni. Nem ragadtak le egyetlen stílusnál, mindig próbálnak valami újat.

Ráadásul mindezt profi módon, mert a marketinget is bevetik, olyan órákat alkottak az elmúlt évekbe is, amik elnyerték az órakedvelők tetszését. Nem volt még nagy mellényúlásuk, remekül ráéreznek az aktuális trendekre.


7. Igazi sztárok választása

A Rolexet mindig is körbelengte egy misztikus Hollywoodi máz, a maga jó értelmében. Rengeteg filmsztár hordta különböző filmekben a Rolex egyes óramodelljeit.

Ez napjainkban is jellemző, és ha valaki egy magára valamit adó híresség, akkor biztosan megkaparintott már egy Rolexet a gyűjteményébe.