A Hublot és a Ferrari szerelemgyereke köröket ver az óramezőnyre!

Ettől le fog esni az állad! Limitált kiadás, igazi óragyűjtőknek!

Hölgyeim és uraim, bemutatjuk a világ legvagányabb óráját. A sebesség és a száguldás megtestesítőjét, az extravagáns külsővel, de mégis kellő eleganciával rendelkező Hublot Big Bang Ferrari Scuderia Corsa limitált kiadását.

Ez egy olyan órakülönlegesség, amely már a kiadása pillanatában is igazi ritkaságnak számít 

A Ferrari autókat senkinek sem kell bemutatnunk. Az olasz Ferrarigyár sokak szerit a világ leggyorsabb és legnagyrabecsültebb autóit gyártja mind a mapi napig, a Ferrari az luxus sportautók igazi státusz szimbólumnak számít, akárcsak a Hublot luxusórái, melyek a precizitásukról és vagány látványtervükről híresek.

Most egy közös együttműködés keretében dobták piacra ezt az órakülönlegességet, így születhetett meg, mint a Hublot és a Ferrari szerelemgyereke, mely köröket ver az óramezőnyre!

Az óracsodából mindösszesen 25 darab készült az egész világon.

A különleges zafírüveg mögött rejlő óra lelke szabad szemmel is látható, úgy tervezték ugyanis, hogy a skeleton órák jegyeit is magán hordozza.

Gyönyörű, sötétfekete tokozást kapott, koptatott piros mintával, mely vintage hatást kelt.

Az óra számlapja igen "mozgalmas", de nem zavaró, sőt, kifejezetten jól mutatnak rajta a nagy, piros számok, és a stílusosra sikeredett vastag óramutatók.

Az erodált acél hatását keltő lünetta igazán erős darabbá teszi mind látvány, mint ellenállóság tekintetében.

Az óra szénszálas felépítésű, épp úgy, mint a Ferrari Scudeira Corsa 488 GT3.

Az óra maga 45 mm átmérőjű, és gyönyörű, tűzpiros borjúbőrből készült óraszíj fonja körbe a csuklót.

Ennek az órának kifejezetten sokat foglalkoztak a hátoldalával is.

Látható rajta a Ferrari legendás védjegye, és a felirat:

"SCUDERIA CORSA” ‘RACING WITH FERRARI"

Az óra lelkét kitevő finommechanikát itt is tetten lehet érni a kiváló minőségű zafírüvegen keresztül. Az óra szerkezet 38 köves és 72 órás járástartalékot biztosít.

Nem is lenne a Hublothoz és a Ferrarihoz méltó óra, ha nem lenne benne stopper funkció, és 60 perces kronográf számláló.

Bárki, aki ennek az órának a gazdája lesz, benne lesz abban a 25 fős (nem éppen népes) társaságban akiknek ez az óraritkaság megadatott!