A trendi és elegáns megjelenés kulcsa: a karóra - Válaszd a stílusodhoz illőt!

Ezeket feltétlen fogadd meg!

Ha valaki megkérdezné, hogy szerinted melyik a férfiak legjellegzetesebb kiegészítője, te mit válaszolnál?

Kalap, nyakkendő, esetleg irattáska? Nem rossz tippek, de a legjellemzőbb mégis a karóra.

Pedig az órák már korántsem a férfiak kiváltságai.



Talán nem túlzás azt állítani: ahány kar, annyi karóra. Míg a drága és már-már státuszszimbólumnak minősülő karórákat sokáig a férfiakkal azonosították, az évek során a nők az órák terén is kiharcolták maguknak az egyenjogúságot.

Bár a mai napig tart a vita, hogy az órák a kiegészítők vagy az ékszerek családjába tartoznak, egy biztos: töretlen népszerűségnek örvendenek.

Időtlen elegancia

A különleges események különleges öltözéket kívánnak, míg a különleges öltözék különleges karóráért kiált. Az arany- és ezüstórák sosem mennek ki a divatból, sőt!

Ha te is szarkákat megszégyenítő módon szereted a csillogást, akkor szerencséd van!

Idén minden jöhet, ami ragyog: legyen az egy visszafogott nemesfém vagy egy lélegzetelállító, kövekkel kirakott óra. Randikra és estélyekre kötelező beszerezni egyet!



Férfiasan nőies

A boyfriend stílus is töretlenül népszerű, ezért az igazán bevállalós lányoknak kifejezetten ajánljuk a nagy számlapos férfiórákat.

Elsőre talán furcsán hangzik, de hidd el:

Az ilyen maszkulin kiegészítők csak még jobban kihangsúlyozzák a nőiességedet. Ha még mindig kételkednél, csak jusson eszedbe, hogy egyik sütemény sem lehet az igazi egy csipet só nélkül!

OSZD MEG másokkal is!